Sztárok

Második terhességéről vallott Tatár Csilla, egyfolytában ezt kívánja a tévés

Rajongói kérdésekre válaszolt a műsorvezető, több titok is kiderült a második babavárásáról.

A második gyermekével várandós Tatár Csilla hosszú Facebook-posztban taglalta a terhessége alatti édesség-, hús-, vitamin-, és kávéfogyasztását, sőt a sportolásra is kitért.

Elárulta, 2 év vegaság után – csak tengeri herkentyűket fogyasztott – az első trimeszterben újra elkezdett húst enni, pusztán azért, mert két émelygés között ezt kívánta. Konkrétan a töltött káposztát. Ez az érzés azonban a 13. hét után egy csapásra elmúlt, és azóta csak nagyon ritkán kívánta meg a húst. „Cserébe rengeteg sajtot, tojást, halat eszem, és néha növényi fehérjéből készült turmixot iszom – vallotta be a tévés, hozzátéve, nem fogyaszt édesítőszeres édességet. – Így most erre a 40 hétre, ha édességet kívánok, akkor cukrosat eszem. Ez mondjuk a fenekemen tök jól látszik is” – jegyezte meg.

Kiderült, hogy heti háromszor 60 percet kardiózik, de arra nagyon figyel, hogy 130 fölé ne menjen a pulzusa, emellett olykor heti 1 úszást is beiktat.

Tatár Csilla azt is leárulta, hogy a napi 5 presszó helyett csak 1 tejeskávét iszik. „Bárcsak egész nap kávézni tudnék, annyira kívánom, és folyton álmos vagyok” – mesélte a műsorvezető, aki a várandóssága ellenére sem állt le a hajfestéssel, csupán ammóniamentes festéket használ, emiatt viszont most nem annyira szőke, mint a terhessége előtt.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top