Sztárok

Tatár Csilla elárulta, hogy bírja a terhességet

Már össze tudja hasonlítani a két babavárást a műsorvezető.

A második gyermekével várandós Tatár Csilla őszintén mesélt arról a közösségi oldalán, hogy sportol-e a mostani terhessége alatt. Elárulta, hogy amikor Milánnal volt terhes, semmit sem csinált, mert annyira parázott, ráadásul folyton keményedett a hasa.

Most viszont úgy tűnik, hogy az összes brutál rosszullét a 12. hét végére eltűnt, és szerencsére tök jól vagyok, ráadásul már pontosan ismerem a testem jelzéseit, így sokkal bátrabb vagyok!” – árulta el az új műsorával az ATV-n nemrég debütáló tévés, aki bevallotta, volt ugyan kocogni, de nem esett jól a rázkódás miatt, ezért inkább edzőterembe vonult.

 

Most emelkedőn gyalogolok és az elipszistréneren kardiózom, ami viszont állati jól esik! Terveim közt szerepel még az úszás, aztán később a jóga” – jegyezte meg Tatár Csilla, aki attól tart, hogy a második gyermeke egy kis Buddha lesz, hiszen a mostani babavárás során tele van energiával, míg Milán esetében semmit sem mozgott, ennek ellenére, a kisfia elképesztően aktív lett.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top