Sztárok

Tatár Csilla mostani terhessége csak hab a tortán – meglepődnél, miért keresik a tévést

Őszinte, életvidám, és olyan, mint a legjobb barátnőnk – talán röviden ez lehet a második gyerekével várandós Tatár Csilla sikerének titka. Megnéztük, mire keresnek Tatár Csillával kapcsolatban az emberek a Google segítségével.

Tatár Csillával kapcsolatban nekünk két dolog ugrik be. Az egyik a bátorság, ami ahhoz kellett, hogy kilépjen a házasságából, és utat engedjen a boldogságnak, hogy mindig merjen új csatornához igazolni, új kihívásokat keresni és bátran hinni önmagában, abban, amit  csinál, amit felépített. És az is eszünkbe jut, hogy ő azok közé a hírességek közé tartozik, akik egyenesen, kertelés nélkül beszélnek az életükről – ráadásul teszi ezt úgy, hogy a családjának magánélete is védve maradjon. Ez lehet az oka annak is, hogy nem osztja meg az embereket: kicsit olyan, mintha mindannyiunk barátnője köszönne vissza ránk a képernyőről. De mégis mire kíváncsi a nagyközönség egy ilyen ismeretlen ismerőssel kapcsolatban? Megnéztük a Google-ben.

Amire a legtöbben keresnek: Tatár Csilla férje

Természetesen Csilla sem kerülheti el a magánéletével kapcsolatos kérdéseket, ám első házasságához képest most sokkal jobban óvja a privát szféráját.

Kevesen vannak, akik nem emlékeznek Gönczi Gábor és Tatár Csilla esküvőjére, ám kilenc közösen eltöltött és hét házasságában leélt év után, 2014-ben a pár a válás mellett döntött. Akkor Csilla így nyilatkozott a Story magazinnak: „Sokáig észre sem vettük, hogy külön-külön lett egy, a másiktól független életünk. A hitemet vesztettem el abban, hogy tíz-húsz évre is vannak tartalékok ebben a házasságban.”

A címlapok csak jöttek, és jöttek, de ők nem beszéltek: a kapcsolatot lezárták, eltemették, meggyászolták, és új életet kezdtek. Hónapokkal később Csillára újra rátalált a szerelem is, ám akkor csak annyit lehetett tudni, hogy választottja civil, és nagyon óvják az akkor még friss kapcsolatot. „Sok mindenen mentem keresztül az elmúlt időszakban, és szeretnék végre egy harmonikus, normális életet élni, hiszen ez mindenkinek jár” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Ám mire Csilla egy Facebook-posztban elárulta, hogy első gyerekével várandós, kicsivel többet tudtunk már a büszke apukáról is. Tatár Csilla és cégvezető kedvese, Kunos Balázs még a kisfiuk születése előtt kimondta az igent. Erről akkor így beszéltek a Hot!-nak: „Valóban igaz, férjhez mentem. Életünk intim pillanatait azonban tényleg csak a hozzánk közel állókkal szeretnénk megosztani. Szerelmes vagyok a férjembe, bármelyik pillanatban megszülethet a kisfiunk, és olyan életet élhetek, amilyenről mindig is álmodtam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Balázst hozzám küldte.”

Amire a legtöbben keresnek: Tatár Csilla gyereke/terhes

 „El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben.” Tatár Csilla a Facebook-oldalán, valamint a saját blogján mindig őszintén mesélt nemcsak első gyermeke érkezéséről, de a korábbi házasságában elvesztett magzatáról is. Amikor 2015-ben elárulta, hogy első gyermekét várja, fontos, nyílt és kendőzetlen üzenetben mondta el, milyen harcot folytatott az anyaságért.

Tatár Csilla exklizív interjút adott a Story magazinnak

A műsorvezető első gyermeke, Milán Ruben 2015. november 19-én született – aki pedig figyelemmel követi Tatár Csilla Instáját, az tudja azt is, hogy azóta igazi nagyfiú lett. Édesanyja szerint a srác igazi energiabomba, és szinte mindent villámgyorsan csinál, szeret trolizni és pocsolyába ugrani, és elképesztően vagány. A házaspár boldogsága pedig csak fokozódik, hiszen a napokban elárulták, hogy Milán után újabb taggal bővül a családjuk, Tatár Csilla ismét várandós. „Helló Bébi! Érkezik a kis tesó! Azoknak pedig, akik a teherbeeséssel küzdenek üzenem, hogy nekem is az 5. terhességem, szóval kitartás! És akkor most gyorsan válaszolok pár kérdésre. Mit szólt Milán? Örült, csak annyit kért, hogy fiú legyen és tudjon beszélni. Mit szólt Balázs? Most már újra beszél! Meddig fogsz sportolni? Ameddig jólesik. Mikor fogsz újra dolgozni? Abba sem hagyom!” – írta Csilla az Instagramra.

Amire a legtöbben keresnek: Tatár Csilla, YouTube/34

Az MTVA-korszak után Csilla saját YouTube-csatornát indított, amely a Tatár Csilla 34 nevet kapta. A sorozat elképesztő sikeres lett: már a harmadik évada látható a YouTube-on, pedig időközben a Csak show és más semmi című műsor szereplőjeként néhány hónapig a TV2 képernyőjére is visszatért Csilla.

Az első Tatár Csilla 34 vendége Ördög Nóra volt: 

Vlogja sikerét látva aztán a műsorvezető ajánlatot kapott az ATV-től, és igent is mondott. A Mondd el Tatár Csillának ősz eleje óta látható, és lényegében a korábbi vlogos beszélgetős műsor tévés verziója, de erről bővebben itt lent. 

Amire a legtöbben keresnek: Tatár Csilla, ATV

A Tatár Csilla 34 tehát tulajdonképpen az ATV-n folytatódik Mondd el Tatár Csillának címmel. Az ősszel indult műsorban ismert hölgyekkel beszélget a műsorvezető.

„Nemrégiben megkeresett az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd, és örülök, hogy találkoztak az elképzeléseink, de annak talán még jobban, hogy szabad kezet kaptam, és a saját formátumomat vihetem képernyőre. Ennek a műsornak nemcsak a vezetője, producere is vagyok. Így aztán teljesen más a felelősség is. Pláne amikor az ember egy sikeres csatorna arca lesz, és egy kialakult brand részévé válik. Nem kis teher, de remekül érzem magam az ATV-nél” – mondta új munkájával kapcsolatban Csilla a Blikknek.

Amire a legtöbben keresnek: Tatár Csilla haja

Ha egyetlen igazán ikonikus, rövid hajú magyar hölgyet kellene mondanunk, akkor azonnal rávágnánk, hogy Tatár Csilla! Csillával összenőtt a pixie, és ő a legjobb példa arra, hogy a rövid haj lehet nőies és szexi. Persze volt neki is hosszú haja, és néha-néha fel is tölt erről egy régi fotót az Instára, ám rögtön oda is írja, hogy soha, de soha többet nem fogja megnöveszteni újra, ne is kérjék erre.

„Nem volt bajom a hosszú hajjal, sokféle változáson mentem keresztül az életemben akkoriban. 26 éves voltam, félúton a fiatal lány és az érett nő között, amikor levágattam a hajam. Utána én is meglepődtem, de sokkal magabiztosabb lettem, és rájöttem, én egy rövid hajú nő vagyok. Ez vagyok én!” – mondta korábban a Borsnak a műsorvezető. Amikor pedig mi beszélgettünk vele, rögtön úgy kezdte: csak arról ne kérdezzük, megnöveszti-e a haját, mert ő már örökre ez a rövid hajú csaj marad. 

Kilenc éve vágatta le a haját Tatár Csilla, aki így nézett ki hosszú frizurával: 

Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top