Sztárok

Tatár Csilla: más lett a kapcsolatom a férjemmel

Élete legboldogabb időszakát éli a műsorvezető, akinek a kisfia születése óta természetes módon átalakult az élete. A férjével való kapcsolata is megváltozott.

A Story magazinnak adott interjúban mesélt Tatár Csilla arról, milyen szoros a kapcsolata a kisfiával, akivel sokat küzdöttek annak idején a szülőszobán. Milán Ruben végül egészségesen jött a világra, a műsorvezető szerint máig látszik a gyerekén, hogy igazi küzdő alkat.

Tatár Csilla blogjában is sokat mesél a terhességéről, de először a magazin olvasóival osztotta meg a szülőszobán átélt traumáját. Azt is beismeri, hogy sokat változott az elmúlt időszakban.

“Amikor egy nő anya lesz, az egész személyisége megváltozik. Az, hogy életet adtam valakinek, hogy gondoskodnunk kell róla, tanítanunk kell, hogy egy kis jövevénynek tőlünk függ az élete, az a személyiségünkre is hatással van. Szigorúbb vagyok, mint a férjem, Balázs, de szerintem ez így van jól” – mesélte Csilla, aki hozzátette, a férjével is sokat változott a kapcsolatuk. “Sokkal szorosabb lett közöttünk a kötelék.”

A házasságáról, a gyereknevelésről és az elmúlt hónapokról a magazinnak mesélt részleteket a műsorvezető. 

Tatár Csilla: már más a kapcsolatom a férjemmel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top