Sztárok

Megszületett Tatár Csilla kisfia

Már mindenki tűkön ülve várta Tatár Csilla kisfiának érkezését, aki makkegészségesen látta meg a napvilágot.

Tatár Csilla kisfia 4 kg-os súllyal és 56 centivel érkezett november 19-én. A csöppség nevét babonából nem árulta el korábban Tatár Csilla, most azonban végre azt is megtudtuk: a Milán Ruben keresztnevet választották párjával.

“Az a legnagyobb álmom, hogy nyugalomban tölthessük Balázzsal és a kicsivel ezt az időt. Nagyon szeretném, ha csak akkor derülne ki, hogy megszületett a kicsi, amikor már itthon vagyunk” – mondta Tatár Csilla az NLCafénak, amikor hogylétükről érdeklődtünk.

Nos, Tatár Csilla kívánsága teljesült, hiszen csak ma tudatta a világgal a nagy hírt.

Azt hiszem elfogytak a szavaim, ilyen szerelem tényleg nincs is a földön! 2015. november 19-én megszületett Kunos Milán Ruben! 4 kilóval és 56 centivel, természetes úton érkezett meg a világra, leírhatatlan boldogságot okozva ezzel anyának és apának. Egy család lettünk én pedig a világ legszerencsésebb felesége és anyukája vagyok, mert két ilyen fantasztikus pasival élhetek együtt! Most már itthon vagyunk, jól vagyunk és együtt gyönyörködünk a babaillatú kisfiunkban

Azt hiszem elfogytak a szavaim, ilyen szerelem tényleg nincs is a földön! 2015. november 19-én megszületett Kunos Milán…

Szerző: Tatár Csilla2015. november 22.

Tatár Csilla egyik utolsó, még várandós fotóját egy nappal a szülés előtt osztotta meg a rajongókkal.

A legszebb ősz. 🙂 #autumn #budapest #ilovemycity #maternity #waitingforourbabyboy #together #love #ilovemybelly

Szerző: Tatár Csilla2015. november 18.

Tatár Csilla már hetekkel ezelőtt összepakolta a kórházba szükséges bőröndjét, és már több mint egy hónapja nem is dolgozott, hogy felkészülhessen kisfia fogadására. Tatár Csilla különböző módszereket is kipróbált, hogy a baba születése után is minden a lehető legnagyobb rendben és nyugalomban menjen. Jógázott és egy különleges nyakláncot is vett, amitől állítólag hamarabb megnyugszanak a kicsik a születésük után.

“Nem tudom, hogy működni fog-e, sokszor hordom, majd ha már világra jön, megmondja, mennyire használt” – mesélte nevetve Tatár Csilla az NLCafénak egy fehérneműbemutatón.

Így jógázott Tatár Csilla a szülés előtt:

Jó reggelt!:) #kismamajoga #goodmorning #yoga #maternity #relax Padma Jógastúdió

Szerző: Tatár Csilla2015. október 13.

Tatár Csilla májusban jelentette be a nagy hírt, hogy babát vár. Azon kevés sztárok egyike volt, akiknek megadatott az öröm, hogy ne egy újságcikk miatt kelljen elmondani életük legnagyobb boldogságát, hanem sikerült titokban tartania. 

“El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben” – írta akkor blogjában Tatár Csilla.

Szia, szép új világ!:) A legfontosabb sorok, amiket valaha “papírra” vetettem!http://tatarcsilla.blog.hu/2015/05/18/szia_szep_uj_vilag

Szerző: Tatár Csilla2015. május 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top