nlc.hu
Sztárok

Váratlan fordulat az Álarcos énekesben

Váratlan fordulat az Álarcos énekesben – te mire számítasz?

Fordulatokban nem volt hiány eddig sem, de az Álarcos énekes valami olyat tartogat a most hétvégi adásra, ami korábban nem volt még. Szavazásunkon kiderül, mire számítanak a nézők.

Látszik, hogy a nézők készülnek az Álarcos énekesre, hiszen a tegnap esti volt a negyedik adás és ezúttal is a legnézettebb műsor volt a héten. Vasárnap a nyomozókkal együtt tippelnek a nézők, de egész héten érkeznek a ötletek, kiket rejtenek az álarcok, és a műsor eddig tele volt meglepetésekkel. Eszenyi Enikő szereplése például egy váratlan fordulat volt, mert arra senki sem számított, hogy őt rejti a Tigris álarc. 

Eszenyi Enikő az Álarcos énekes Tigris jelmezében

Eszenyi Enikő az Álarcos énekes Tigris jelmezében (Fotó. Sajtóklub)

De említhetjük azt is, hogy Gáspár Laci betegsége miatt a szerkesztők úgy döntöttek, beugrókat választanak az énekes helyére, és Puskás Peti, valamint Nagy Ervin is lehetőséget kapott nyomozóként. Erre a hétre az Álarcos énekes olyan meglepetést tartogat, ami még nem volt, szerinted mi lehet az? 

Mi a tipped?
Olyan embert szerződtettek, akire álmunkban sem gondolnánk
Leesik az egyik maszk és idő előtt lelepleződik valaki
Rosszul lett az egyik versenyző előadás közben
Elszólja magát az egyik versenyző és így lebukik
Ezek közül egyik sem, másra gondolok
Ötletem sincs
Created with Quiz Maker

Itt megnézheted az Álarcos énekes előzetesét, hátha segít: 

Az Álarcos énekes néhány emlékezetes pillanata: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top