nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Rubint Rella volt a Méhecske

Álarcos énekes: Rubint Rella rejtőzött a Méhecske maszk alatt

A Nyomozóknak ezúttal sem jött össze a sikeres gyanúsítás.

Az Álarcos énekes 4. adásában a koronavírusos Gáspár Laci nyomozói székében ezúttal x-faktoros mentortársa, a Nyerő Párosban is szereplő Puskás Peti foglalt helyet.

Álarcos énekes

Álarcos énekes Nyomozóinak a sorában ezúttal Puskás Peti is helyet kapott – Fotó: RTL Klub

A koronavírus miatt hiányzó nyomozó most is az internet segítségével jelentkezett be a showműsorba, ráadásul nyomozati segítséget is nyújtott az újdonsült vendégnek: egy nem mindennapi ajándék, egy nyomozati lexikon formájában.

Puskás Peti

Puskás Peti felkészül a nyomozásra Gáspár Laci lexikonjából – Fotó: RTL Klub

A showműsorban először a Méhecske és az Egér párbajozott, majd újra egy hármaspárbaj következett: a Bika, a Kaktusz és a Zebra csapott össze a színpadon. Végül a Kakas és a Röfi mérte össze előadói tudását. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a negyedik adásban a Méhecske lepleződött le, aki mögött Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga, a népszerű influenszer volt.

Álarcos énekes

A Méhecske produkciója az Álarcos énekesben – Fotó: RTL Klub

Rubint Rella

Rubint Rellát rejtette a maszk – Fotó: RTL Klub

A Nyomozóknak ezúttal sem jött össze a sikeres gyanúsítás. Hargitai Bea szerint Bódi Sylvit, Csobot Adél szerint Kapás Boglárkát, Sebestyén Balázs Mihalik Enikőt sejtette, míg Puskás Peti szerint pedig Szilágyi Liliánát rejtette a Méhecske álarc.

Így lepleződött le Rubint Rella az Álarcos énekesben:

Az Álarcos énekes következő adásában Nyomozóként tér vissza Gáspár Laci, az események pedig olyan váratlan fordulatot vesznek, amire még nem volt példa a műsor történetében. Még 12 álarc van versenyben.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top