Sztárok

Életmódot váltanál 2020-ban? 5 véleményvezér, akit érdemes követned

Mutatjuk a legmenőbb videósokat és életmód tanácsadókat, akiket nem árt bekövetned, ha komolyan gondolod az egészséges életvitelt.

Az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom az életmódváltás. Az elhatározást könnyű meghozni, de tartani az ígéreteinket már nehezebb. Mutatunk öt edzőt, életmód-influenszert, akiket érdemes követned, ha tényleg komolyan gondolod az életmódváltást:

Rubint Rella

Fotó: Instagram

Rubint Rella az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert. Nagynénjéhez, Rubint Rékához hasonlóan a fitnesz világában dolgozik, és az egészséges táplálkozásra is odafigyel. Párja, Soma idén márciusban megkérte a kezét, de párkapcsolatuk elmélyülése nem akadályozza Rellát abban, hogy a több mint 160 ezres rajongótáborát hasznos tippekkel lássa el.

Görbe Palkó

Dr. Görbe Pál 2015 óta írja SerpenyőVirtuóz című blogját. A jogász végzettségű fiatal leginkább egészséges ételeivel kápráztatja el rajongóit. Életmódváltása még folyamatban van, így tényleg érdemes őt napról napra követni, és akkor együtt fejlődhetsz vele.

Gökler Kriszti

Kriszti 17 éves korában határozta el, hogy fogyni szeretne. Sikerült fél év alatt 15 kilót leadnia, de ez nem volt neki elég, elhatározta, hogy másoknak is segít az életmódváltásban. 2014-ben az egészséges ételekről szóló Instagram-profilját a világ 16 legjobbja közé választotta a BuzzFeed. A fiatal debreceni lány Zabkásakirálynőként vált ismertté, ma viszont már személyi edzőként is tevékenykedik. Posztjai és videói között étrenddel és mozgással kapcsolatos tanácsokat is találni.

Kovács Ramóna

Kovács Ramóna videóit százezrek nézik a legismertebb videómegosztó oldalon. Férje, Nagy Dani ismert youtuber, tavaly a Ninja Warrior című műsorban is szerepelt. Rami személyi edző, néhány hónapja adott életet első gyermeküknek, így a kismamatornában is nagy tapasztalata van.

Simon Alexandra

Simon Alexandra táplálkozási programjával és mozgástippjeivel sokakat segített már az életmódváltásban. Alexandra most várja a második gyermekét, de a terhessége mellett sem hagyott fel a mozgással. Sok anyukának inspiráló lehet, ahogy az edző a terhesség alatt és után is megőrizte az alakját és egészségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top