Életmód

Magyar lány a világ legjobbjai között

Egy debreceni lány, Gökler Krisztina egészséges ételekről szóló Instagram-profilját a világ 16 legjobbja közé választotta a BuzzFeed.

Igazi hétköznapi kis csodatörténet Krisztináé, aki tulajdonképpen nem is tett mást, mint az Instagramon dokumentálta, hogyan él egészségesen. Edzések, különleges, fitt ételek, futás, barátnők – egy fiatal lány profilján nem is várnánk mást. Az övén azonban megakadt a BuzzFeed szeme, amikor világ körüli felfedezőútra indultak az interneten, hogy megkeressék a világ legjobb egészséges Intsa-profiljait. Igen impozáns mezőnyben, 16 szuper profil közül a 9. helyezést érte el, ami szép teljesítmény.

Krisztina mit sem tudott az egészről, akkor vált gyanússá számára, hogy valami történhetett a világban az ő Instagram-profiljával, amiről lemaradt, amikor elkezdett rohamosan növekedni a követői száma. Az Instagramot még csak egy éve használja, akkor kapott rá, amikor életmódot váltott, és ide töltötte fel a változásokat, amiket az egészséges étkezés és mozgás hozott az életébe. Elnézve a képeit, megérdemelte az elismerést és a sikert, csak így tovább! 

Magyar lány a világ legjobbjai között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top