nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok életmódváltása

7 magyar sztár, aki az életmódváltást nagyon komolyan vette

Bár az indíttatás nem mindenkinél volt egyforma, mindnyájuk életében eljött egy pont, amikor úgy érezték, muszáj változtatni.
Molnár Anikó

Az életmódváltás nem egyszerű dolog. Legalább annyira magában foglalja a tudatosabb és egészségesebb étkezési szokások kialakítását, mint a rendszeres mozgást, a jó alvást, vagy éppen a stresszkezelést. Persze ezekkel a szavakkal dobálózni nagyon könnyű, viszont tény, hogy az egészség egyik záloga lehet, ha valaki tényleg úgy dönt, hogy rászánja magát egy új életmód kialakítására. Talán a legjobb példa erre Fásy Zsüliett, akinek szervi fájdalmai múltak el attól, hogy az életmódváltás hatására fogyni kezdett.

Sok évig fájt a derekam, a lábam, a súlyfelesleg miatt, amióta lefogytam, ezek a tünetek teljesen elmúltak. Jelenleg ellipszis trénert használok, de amint kinyitnak az edzőtermek, szeretnék súlyzós edzésre járni. Fontos az egészségem megőrzése, ez is a szemem előtt lebegett, amikor elkezdtem az életmódváltásomat” – nyilatkozta korábban a fiatal lány.

Nem ördögtől való

Bár sok csodadiétáról hallani, amit fel-felkapnak, azért ezekre a legtöbbször kellő motiváció híján hamar ráunnak az emberek. Ráadásul a diéta nem életmódváltást jelent, hiszen önmagában nincs akkora hatása, mint a fentebb felsoroltakkal összekötve. És nem is biztos, hogy kellő motivációval szolgál.

A következő sztárok erre a legjobb példák, őket olyan belső indíttatások sarkalták az életmódváltásra, hogy az eredmény magáért beszél. Galériánkban a részleteket is elolvashatod!

Gáspár Evelin
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top