nlc.hu
Sztárok

Fogyni akar Bódi Csabi

20 kilót le akar dobni Bódi Csabi: „Nincs semmi, amivel levezethetném a felgyülemlett stresszt, egyedül csak az ennivaló”

Fellépései miatt elhanyagolta az egészségét.

Súlyos ígéretet tett a feleségének Bódi Csabi: megfogadta Ginának, hogy lead 20 kilót. Mint mondja, a saját bőrén érzi, hogy a felesleg megnehezíti a mindennapjait – írja a Bors.

Bódi Csabi

Életmódváltás helyett inkább koplal Bódi Csabi (Fotó: TV2 / press.tv2.hu / Central Médiacsoport / Central)

„Igaz, nem vagyok alacsony, de 100 kiló fölött van a súlyom. Ez nagyon megterhelő a szívnek, a lábaknak és a vérkeringésnek sem jó, főleg amikor a 38-40 fokos hőségben állok kint a színpadon” – magyarázta a bulvárlapnak a 42 éves énekes, aki pár napja fogyókúrába kezdett, s bízik benne, hogy lesz elég lelkiereje végigcsinálni.

„Nagyon nehezen vettem rá magamat, hiszen én nem drogozom, nem cigizek, nem kávézom, nem megyek játékterembe és a feleségemet sem csalom meg. Nincs semmi, amivel levezethetném a felgyülemlett stresszt, egyedül csak az ennivaló” – vallotta be Bódi Csabi, aki számára igazi szenvedély az evés, ezért komoly harcot vív magával. Az életmódváltás ugyanis nem az ő asztala, ezért inkább kihagy egy-egy étkezést és koplal.

Olvass még Bódi Csabiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top