nlc.hu
Sztárok

Bódi Csabinak drog miatt halt meg két rokona

Bódi Csabi drámai vallomása: drog miatt halt meg két rokona

Bódi Csabi a fiait is felkészítette a kábítószerek veszélyeire, ugyanis az énekes családjában két haláleset is történt drog miatt.
Bódi Csabi

Bódi Csabi soha nem ivott és máig nem iszik alkoholt, és tudatmódosító szerekkel sem él. Nemrégiben őt is megkínálták egy fellépés előtt kokainnal, de inkább másik öltözőt kért, mert nem volt hajlandó egy légtérben tartózkodni azzal a zenésszel – írja a Bors.

Az énekes nem ítélkezik a szerhasználók felett, de pontosan tudja, hova vezet, ha valaki rendszeresen drogozik. Elárulta, hogy a családjában is volt arra példa, hogy valaki kábítószerfüggővé vált.

Ez egy nagyon érzékeny téma, ezért nem szeretnék részletekbe menően beszélni róla. Annyit elmondhatok, hogy több haláleset történt, két családtagomat is beszippantotta, teljesen tönkretette az életüket és néhány évvel ezelőtt sajnos mindkettejüket elveszítettük

– mondta a lapnak.

Hogy mindez ne ismétlődhessen meg, Bódi Csabi idejében felkészítette a fiait a kábítószerek veszélyeire, párjával elmondták nekik, hogyan tesz tönkre életeket a drog.

Az énekes emellett ultimátumot is adott a gyerekeinek: „Megmondtam a fiaimnak, hogy amennyiben használni fogják ezeket a szereket, akkor ki lesznek tagadva a családból és magukra vessenek. Mert aki egyszer hozzányúl a drogokhoz, az soha többé nem tudja majd letenni” – mondta határozottan Bódi Csabi.

(Kiemelt kép: Instagram/Bódi Csabi)

Bódi Csabi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top