nlc.hu
Sztárok

Halálhírét keltették Bódi Csabának

Bódi Csabi cáfolja a pletykákat és kikérte magának a rágalmakat

Egy internetes hírportálon lehetett olvasni az álhírt.

Fellépésre menet baleset érte Bódi Csabit pénteken kora este az 51-es út szigethalmi elágazásnál. Szombat délután a zenész a Facebook-oldalán is bejelentkezett, és azt írta, hogy vétlen volt a balesetben, amiben szerencsére senki nem sérült meg súlyosan. A helyszínre felesége sietett, ahol a sokk alatt lévő asszony rosszul lett.

Bár a zenésznek saját bevallása szerint sem lett semmi baja, vasárnap egy internetes hírportál a halálhírét keltette. A félrevezető állításban az olvasható ugyanis, hogy Csabi súlyosan megsérült, végzetes autóbalesetet szenvedett.

Bódi Csabi reagált az álhírre és a rágalmakra

Bódi Csabi reagált az álhírre és a rágalmakra (Fotó: FacebookIBódi Csabi Hivatalos)

„DRÁMAI HÍR! VÉGZETES autóbalesetet szenvedett Bódi Csabi! Összetörtek a rajongók! Azonnal mentővel vitték a kórházba, ahol sajnos megtörtént az elképzelhetetlen…” – írja egy oldal a Facebookon.

A zenész a saját oldalán egy videóban mesélt a balesetről, ahol azt is elmondta: nem ő volt a hibás, hiába állítják ezt többen, és kikérte magának ezeket a rágalmakat. Szerinte a balesetet azért úszta meg, mert nagyon tapasztalt sofőr és nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen helyzetbe került. 

(Blikk)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top