nlc.hu
Sztárok

Celebek harca a pluszkilókkal

Celebek, aki idén belevágtak a fogyásba

Van, aki orvosi figyelmeztetés miatt durálta magát neki.

Súlyproblémákkal küzdöttek egy ideje, ám 2023-ban úgy döntöttek, harcba szállnak a pluszkilók ellen. Elszántságuk, motivációjuk már megvan, úgyhogy 2024-ben látványos változásokat láthatunk majd náluk.

Caramel már többször is nekirugaszkodott a fogyókúrának, ám hiába ért el átmenetileg látványos eredményt, mindig visszakúsztak rá a kilók. A 41 éves énekes azonban idén újra gyakori látogatója lett az edzőtermeknek, és ismét odafigyel arra, hogy mit eszik. “Egyszerűen jött a fejemben egy sugallat, hogy most kellene jobban odafigyelnem az egészségemre” – árulta el.

Caramel

Caramel A TV2 csatorna Mutasd a hangod! című zenei show műsorában 2023-ban – Fotó: Sajtószoba

Nem is késlekedett, azonnal változtatott az életén, ehhez pedig szakemberek segítségét kérte. Az volt az elsődleges cél, hogy közel 23 kilótól megszabaduljon. Amikor belevágott az életmódváltásba, 102 kiló volt a súlya. “A családapaszerep, az ismertség, a koncertezés abszolút megnehezíti az életmódváltást” – jegyezte meg.

Noé Viktor idén szeptemberben szembesült azzal a diagnózissal, hogy zsírmája van. A Keresztanyu című sorozat sztárja mindemellett magas vérnyomással, koleszterin- és vércukorszinttel is küzd, így kénytelen volt az életmódváltás mellett dönteni. “Már akkor is lever a víz, ha pár emeletet lépcsőznöm kell, ugyanis 115 kilót nyomok, holott a versenysúlyom 85 kiló, amihez szeretnék visszatérni” – mesélte októberben.

A híd című reality-ben is bizonyító színész egy dietetikus segítségével alakította ki az étrendjét, hetente pedig többször különböző edzéseken vesz részt, köztük thaiboxon és streetworkouton, a konditermet is elkezdte rendszeresen látogatni, emellett pedig fokozatosan beépítette életébe a futást is. “Nyilván a vöröshúsról vagy a nassolásról nem tudok teljes egészében lemondani, (…) viszont próbálom az egészséges alapanyagokból álló ételeket és a rendszeres testmozgást bevezetni az egyébként sokszor kaotikus mindennapjaimba” – árulta el.

Noé Viktor

Noé Viktor A híd című 2023-as reality-ben – Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project

Azért, hogy másokat is ösztönözzön az életmódváltásra, illetve, hogy saját maga számára is minél nagyobb motivációt szerezzen, valóságshow keretein belül kezdte el bemutatni, milyen átalakuláson megy keresztül az egészsége érdekében.

Király Viktor egy számára lelkileg nagyon megterhelő éven van túl, magánéleti problémák miatt sokáig nem figyelt megfelelően az életmódjára, viszont úgy tűnik, elkezdte visszanyerni a motivációját, és egyre többet próbál edzeni. “Ez előfordul, amikor az ember átmegy nehéz időszakokon és másra figyel, nem magára. Egy ilyen nehéz időszakon megyek keresztül már egy éve, most kezdek kijönni belőle”nyilatkozta 2023 augusztusában.

Király Viktor

Király Viktor az Activity című társasjátékban 2023 júniusában – Fotó: Sajtóklub

Linda is támogatja testvérét, hiszen ő is küzdött már súlyproblémákkal, az énekes azonban ezt a saját harcának tekinti, amit egyedül kell megvívnia. “Nagyon nehéz volt nekem ez az év, de újra kezdek jobban lenni, egyre több a motivációm, ezért egyre több erőm van edzeni is” – vallotta be novemberben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top