nlc.hu
Sztárok

Békülnek Király Viktorék

Mentik a házasságukat Király Viktorék: „Jó úton haladunk az Anitával”

Nem szokta kiteregetni a magánéletét az énekes, de most kivételt tett.

Több mint fél éve az egész ország azt találgatja, hogy mi van éppen Király Viktorral és feleségével, Virág Anitával. Hol azt hallani, hogy az útjaik végleg elváltak, hol pedig azt, hogy újra egymásra találtak. Most maga az énekes – aki tudatosan kerüli a médiában ezt a témát – öntött tiszta vizet a pohárba és mesélte el, hogy valójában mi van vele és feleségével. A Megasztár 4. egykori győztese nem szereti és nem is szokta kiteregetni a magánéletét, de a Tények Plusszal most kivételt tett. 

Király Viktor, f

Válás helyett inkább megmentik a házasságukat Király Viktorék – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Jó úton haladunk az Anitával. Most voltunk Athénban együtt, ez teljesen egyértelmű volt” – árulta el Király Viktor. Azaz a feleségével mégsem folytatják külön utakon, újra megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat. 

DR BRS (Béres Attila) – akivel hosszú ideje jó barátok – a nehéz időkben is segítette Viktort, aki bevallotta: „Mostanában az én időszakom kicsit keményebb volt.

„Nyílt titok, hogy van egy ilyen fönt-lentje a Viktornak. Azért vannak a barátok, hogy beszélgessünk, tanácsot adni minden szemszögből” – mondta a rapper, hozzátéve: „Én is azért megjártam a hadak útját anno a feleségemmel. Sok ilyen fönt-lentünk volt az elején, és azért szenvedtem sokat. És megtanultam a saját utamon keresztül és át tudom neki adni a tapasztalataimat. Hátha tudja alkalmazni az övére“.

Király Viktor arról is beszélt a Tények Plusznak, hogy ha tehetné, minden percét a kisfiával, Kolennel töltené, aki egyre nagyobb és akivel egyre több mindent lehet megbeszélni. „Én még mindig harcolok a figyelméért, mert nagyon anyás, de azért most már egyre többször van, hogy azt mondja: »Apával akarok sétálni!« »Apával akarok vécére menni!«” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top