nlc.hu
Sztárok

Király Viktorék Isztambulban

Meseszép helyen mentik a házasságukat Király Viktorék

Kettesben hagyták el az országot.

Úgy tűnik, rendezni próbálják válságba került házasságukat Király Viktorék. Az énekes és a felesége, Virág Anita egy ideje ugyan már külön élnek, de most együtt utaztak külföldre. Isztambulnak töltenek el közösen egy hétvégét – derül ki a közösségi oldalaikra feltöltött fotókból és videókból.

Király Viktor és Virág Anita

Király Viktor és felesége, Virág Anita a Pénzt vagy éveket! című műsorban 2022-ben – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket! – videó

Egy kicsit megszöktünk a rohanós hétköznapokból. #feltöltődés” – írta az egyik képéhez Virág Anita, míg Király Viktor elárulta az Insta-Story-jában, hogy egy születésnapi hétvégét töltenek el együtt Isztambulban. Az énekes ugyanis március 29-én ünnepelte a 39. születésnapját.

Király Viktor amúgy pár hete elárulta, hogy dolgoznak a házasságuk megmentésén, de vannak nehézségeik. A házaspár kapcsolata állítólag az Ázsia Expressz után romolhatott meg. Akkor kezdett eltávolodni egymástól Király Viktor és Virág Anita, amikor az énekes a testvérével, Király Lindával hetekre elutazott a reality forgatására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top