nlc.hu
Sztárok

Kibékülhetett Király Viktor és a felesége

Kibékülhettek Király Viktorék? Sejtelmesen nyilatkozott az énekes

Úgy tűnik, újra együtt van a feleségével.

Egyre több az árulkodó jel arra vonatkozóan, hogy kibékülhetett Király Viktor és a felesége, Király-Virág Anita. A házasságuk több mint egy éve romlott meg, külön is költöztek egymástól, az elmúlt hetekben azonban valami megváltozott a kapcsolatukban. Először Anita szexi fotósorozata váltott ki sejtelmes reakciót az énekesnél (tűz és puszi hangulatjelekkel reagált, ami akár a vonzalom jele is lehet), majd pedig egy romantikus nyaralásra indultak együtt Görögországba – szúrta ki a Blikk. Amikor pedig az esetleges kibékülésre kérdezett rá a bulvárlap Király Viktornál, sejtelmesen, többes számban válaszolt: „Bocs, de még nem nyilatkozunk.

Újra együtt lehet Király Viktor és Király-Virág Anita - Fotó: Profimédia

Újra együtt lehet Király Viktor és Király-Virág Anita – Fotó: Profimédia

Az ugyancsak a kibékülésről árulkodik – jegyzi meg a Blikk –, hogy az énekes télikert kialakítása ügyében kért tanácsot a közösségi oldalán,  posztjában pedig annak a Budapest melletti családi háznak a kertjét videózta, ahol korábban együtt élt a feleségével és  a kisfiával, mielőtt különköltözött volna.

Idén januárban keltek szárnyra a pletykák, miszerint megromlott Király Viktorék házassága. A rajongók az elmaradt közös képek miatt jutottak erre a következtetésre, valamint az egyik szomszédjuk is azt nyilatkozta, hogy egy ideje már nem élnek együtt. Bár az énekes akkor még nem akart megszólalni a magánéletéről, pár héttel később már elérkezettnek látta az időt, hogy tisztázza a dolgokat. „Sajnos azt be kell vallani, hogy már egy ideje tényleg hullámvölgyben vagyunk a feleségemmel” vallotta be akkor. Állítólag az Ázsia Expressz után romolhatott meg a kapcsolatuk. Akkor kezdett eltávolodni egymástól Viktor és Anita, amikor az énekes a testvérével, Király Lindával hetekre elutazott a kaland-reality forgatására. Időközben Király Viktor elköltözött a családi házból, ennek ellenére nem zárták le végleg a házasságukat. Olykor egy-egy közös utazással kísérletet tettek a válságba került kapcsolatuk megmentésére, és a kisfiuk miatt is sok közös programjuk volt, azonban a házasságuk tényleges lezárásáról sosem nyilatkoztak. Lehetséges, hogy most végre átütő sikert értek el a kapcsolatuk megmentésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top