nlc.hu
Sztárok

Király Viktorék házassági válságának okai

Kiderült, mi tehette tönkre Király Viktorék házasságát

Az énekes és a felesége továbbra sem békül, és mintha Anita napról napra távolabb kerülne az egész Király családtól.

Nem csak a tehetségükről, az összetartásukról is híresek a Király család tagjai. Király Viktor ikertestvére, Ben ugyan Amerikában nősült meg, és alapított családot, de hiába a majd’ 9 ezer kilométernyi távolság, ritka az olyan nap, hogy Benről ne tudna a családja. Ellenben Viktor és felesége és kisfia hiába él idehaza, nem is messze a Király szülőktől, Virág Anitát és a kis Kolent sosem látták sűrűn az énekes szülei, főként azóta, hogy fiuk házassága válságba került – írja a Story magazin.

Az énekes ugyan rendületlenül állítja, hogy küzdenek a házasságukért, a jelek azonban egyre aggasztóbbak.

Király Viktor,

Király Viktor és felesége, Anita – Fotó: Fotócentrál

Mint a sztármagazin megjegyzi, Anita napról napra távolabb kerül Viktortól és az egész Király családtól, sőt mintha soha nem is lett volna a család igazi részese. Úgy tudni, Lindával már korábban megromlott a viszonya, és a Király szülőktől is egyre távolabb került az évek során. “Anita nem igazán tudott beilleszkedni a családba, inkább a saját szüleit preferálta azután is, hogy édesanya lett. (…) Távolság, videótelefon ide vagy oda, a Király szülők konkrétan jobban ismerik és több időt töltöttek már a kis Kai-jal, mint Kolennel” – árulta el a család egyik közeli barátja.

Hogy min siklott ki Anita és a Király szülők kapcsolata, nem tudni, de nyilvánvaló, nem tekintik olyan családtagnak, mint Ben feleségét. “Anita jóval távolságtartóbb személyiség, és neki megvan, megvolt mindig is saját családja. Azt se felejtsük el, hogy a távolság minden kapcsolatnak jót tesz” – mondja Királyék barátja.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top