nlc.hu
Sztárok

Sztárpárok, akik újrakezdték a kapcsolatukat

8 pár, akiknek nem jött össze, hogy újramelegítették a kapcsolatukat

A következő sztárpárok a megdönthetetlen példái annak, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Jennifer Lopez és Ben Affleck Grammy-megjelenése nemcsak egy rakás mémet termelt, hanem egy nagy hullám pletykát is, miszerint hiba volt a sztárpárnak annyi év után újra összejönni és megházasodni. Ezt a tüzet JLo hamar eloltotta az Instagram-sztorijaiban, miután maga is lazán viccet csinált a szerelméből. Kijött a színész-rendező Air című új filmjének az előzetese, melyben Affleck a Grammy-gálán látotthoz hasonló apatikus arckifejezést villant. Ezt osztotta meg Jennifer „a férjem boldog arckifejezése”-felirattal. Majd pedig – Valentin-nap alkalmából – Benniferék egy közös tetkót is villantottak az Instagramon, hogy elhallgattassák a pletykálkodókat.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Fotó: Johnny Nunez/Getty Images for The Recording Academy

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, Ben és Jennifer kapcsolata működik, azért valószínűleg ők csak a kivételt erősítő szabály. Sokkal gyakoribb ugyanis, hogy hiába találnak újra egymásra a sztárpárok, hamarosan újabb szakítás lesz a vége. Az alábbiakban összegyűjtöttük mindazokat, akik szétválás után újra összejöttek, sőt, akár még a házassággal is megpróbálkoztak, de végül mégis búcsút intettek egymásnak.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth
Megnézem
Összes kép (8)

via és via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top