nlc.hu
Sztárok

A legdurvább celebszakítások

Sztárok, akik azért szakítottak, mert egyikük valami szörnyűséget tett

Megcsalások és konkrét bántalmazások is vannak minden idők legdurvább celebszakításai okai között.
Amber Heard és Johnny Depp nlc

Bár a legtöbbször, amikor szakításra kerül sor két híresség között, akkor az általuk közösen kiadott közleményben az áll, hogy „közös döntés” volt, még mindig „jóban vannak”, esetleg „a köztük lévő szeretet sosem múlt el”. Csakhogy ez sokszor csupán egy PR-fogás, aminek az égvilágon semmi alapja nincs. Némelyik már rögtön az elején átlátszó, valamelyikhez viszont kell egy kis idő, amíg borul a bili.

És mikor kiborul, akkor nagyon. A csúnyán, szó nélkül faképnél hagyott vagy éppen megcsalt párok csak a legkevésbé botrányos lépések, melyek a szörnyűségek közül szakításhoz vezettek: konkrét abúzus áll több celebszakítás hátterében is. 

Shakira és Piqué
Megnézem
Összes kép (9)

Ha bántalmazó kapcsolatban élsz, és lehetőséged van rá, azonnal lépj, menj biztonságos helyre, és szakíts meg a bántalmazóval minden kapcsolatot! Ha külső segítségre van szükséged, hívd a NANE Egyesület segélyvonalát az ingyenes 06-80-505-101 számon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top