nlc.hu
Sztárok

Noé Viktor életmódváltása

30 kilót akar ledobni a Keresztanyu sztárja, Noé Viktor: „Az a tervem, hogy tavasszal már összekevernek Brad Pittel”

Kamerák előtt is megmutatja személyes küzdelmét a kilók ellen. Orvosi figyelmeztetés miatt vágott bele az életmódváltásba.

Noé Viktor pár héttel ezelőtt szembesült azzal a diagnózissal, hogy zsírmája van. A Keresztanyu című sorozat sztárja mindemellett magas vérnyomással, koleszterin- és vércukorszinttel is küzd, így kénytelen az életmódváltás mellett dönteni. Azért, hogy mindezzel másokat is ösztönözni tudjon, illetve, hogy saját maga számára is minél nagyobb motivációt szerezzen, valóságshow keretein belül mutatja meg, milyen átalakuláson megy keresztül az egészsége érdekében.

Noé Viktor

Most még egy “kis” pocak befigyel Noé Viktornál

“A célkitűzésemet elég ambiciózusnak gondolom, ugyanis az a tervem, hogy tavasszal már összekevernek Brad Pittel, jövő ősszel pedig teljesítem a 800 km-es El Caminot  kevesebb mint 4 hét alatt. Ez pillanatnyilag teljesen elképzelhetetlen, hiszen már akkor is lever a víz, ha pár emeletet lépcsőznöm kell, ugyanis 115 kilót nyomok, holott a versenysúlyom 85 kiló, amihez szeretnék visszatérni” – mesélte A híd című reality-ben is bizonyító színész, aki bízik abban, hogy a nézők tanulnak majd a példájából, és nem csupán akkor váltanak egészséges életmódra, amikor már nagy a baj.

Egy dietetikus segítségével alakítja ki az étrendjét, hetente pedig többször különböző edzéseken vesz majd részt, köztük thaiboxon és streetworkouton, a konditermet is rendszeresen fogja látogatni, emellett pedig fokozatosan beépíti életébe a futást is. “Nyilván a vöröshúsról vagy a nassolásról nem tudok teljes egészében lemondani, (…) viszont próbálom az egészséges alapanyagokból álló ételeket és a rendszeres testmozgást bevezetni az egyébként sokszor kaotikus mindennapjaimba” – jelentette ki Noé Viktor.

@eljegeszsegesebben Elindult a don’t kamu kihívas! Miután a dokim halálra rémített. Lehet hogy nálad is van baj,csak nem tudsz róla. Tarts velem és minden jó lesz,örökélet,ingyensör! 😎#egészség #egészségeséletmód #bio #vitamin #biobolt #foryou #foryoupage #fy #nekedbe #dontkam ♬ eredeti hang - Élj Egészségesebben

A YouTube-on és TikTokon is követhető, @eljegeszsegesebben nevű napi reality-ben nyíltan vállalja majd az esetleges hibáit is, a valóságshow mottója a #DontKamu ugyanis éppen azt szeretné bizonyítani, hogy az egészséges életmód az emberi esendőség ellenére is tartható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top