nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika az életmódváltásról

Zoltán Erikát nem állítja meg a kora, életmódváltásával majd’ 20 kilót dobott le

A menopauza okozta az énekesnő súlygyarapodását.

Zoltán Erika közel hat éve vágott bele az életmódváltásba. Az énekesnő mindig is ragyogott a színpadon, ám a menopauza teljesen átformálta a testét és hiába tett bármit, nem tudott megszabadulni a felcsúszott kilóktól. 

Zoltán Erika

Fotó: Fülöp Dániel

Őszintén szólva, ez egy lassú folyamat volt. Sokáig szenvedtem a menopauzával: 2012-ben éreztem az első jeleit, és egészen 2019-ig tartott. Ez teljesen átváltoztatta a külsőmet. Hiába fogyókúráztam, diétáztam vagy tartottam léböjtkúrát, folyton jöttek fel rám a kilók. A hormonjaim teljesen hajba kaptak egymással, és nem tudtak rendet tenni” – nyilatkozta korábban az énekesnő, aki ezt követően egy szakember segítségét kérte az életmódváltáshoz, majd lányával kezdett közösen edzeni

Ma a Mokka látogatott el az egyik anya-lánya edzésre, ahol Erika elárulta, hogyan sikerült közel 20 kilótól megszabadulnia. 

„Ez egy hosszú történet, mint ahogy mögöttem is jó pár év áll. 50 után indult el nálam a klasszikus klimax, ami engem alaposan megrángatott és majdnem tíz évig tartott. Azalatt bármit kezdtem magammal, bármilyen edzésformát próbáltunk ki, akármit csináltam, minden eredménytelen volt. Hál’ Istennek nem adtam fel, gyógyszerekhez soha nem fordultam, hanem mindig megpróbáltam valóban az életmódváltással, hátha tudok változtatni. (…) Aztán végre lecsengett a klimax, és visszakaptam magamat és Zoéval belevetettük magunkat a munkába” – mesélte az énekesnő, akit lánya is kiegészített, hogyan kezdték el együtt az edzéseket, amiket mindketten rendkívül élveznek. 

Évekig nem álltam rá a mérlegre, egyáltalán nem voltam vele semmilyen kapcsolatban, sőt, inkább nem akartam látni. Tavaly áprilisban éreztem azt, hogy sokkal szabadabban mertem bizonyos ruhadarabokat felvenni. Pont kint voltunk a magyar londoniak klubjában és a szállodai szobában volt mérleg. Mondom lesz, ami lesz és döbbenten, de hihetetlen nagy örömmel konstatáltam, hogy 16 kiló mínusz volt.

 – tette hozzá Erika, aki azóta is rendkívül jól érzi magát a bőrében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top