nlc.hu
Sztárok

Büszkék a testükre

5 sztár, aki 60 év felett vállalt fürdőruhás fotózást

Hölgytársaiknak üzenik: a kor csak egy szám, egy igazi nő pedig bármikor lehet vonzó és csinos.

Bíró Ica

A 66 éves sztárt fizikailag sem viselte meg az, hogy mindenét elvették, sőt, most boldogabb, mint valaha.

Bíró Ica

Bíró Ica (Fotó: Birton Szabolcs)

„Már nem vagyok elkeseredve, megoldottam mindent, és nem haltam bele. Ami nem öl meg, az megerősít, és ez rám is igaz. Nem adom fel, és erőt ad, hogy egy nap győzni fogok, hiszen az igazság az enyém. Lelkileg erős vagyok, már nincs semmim. Csak olyat szeretnék megérni, ami előre visz. Nyugodt helyen élek, kedves emberekkel körülvéve. Lehetőségek pedig adódnak, és az ember meg is teremti őket. Nem veszett el a tudásom, a szeretetem, hogy adni akarjak az embereknek. Azt nem tudták elvenni tőlem” – nyilatkozta a Glamour magazinnak.

Ábrahám Edit

„Hiszem, hogy az én koromban sem kell lehúzni a rolót, lehet csinos az ember, és persze egészséges. A pluszsúly sok potenciális betegséget hordoz magában. Két ruhaméretet, 8 kilót adtam le, mindössze két hónap alatt. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, de már sokat nem is szeretnék fogyni, nehogy az arcom lássa kárát. A környezetem nem is értette, honnan adtam le a plusz kilókat, ám ekkor én csak nevettem. Megvannak a trükkjeim, az évek alatt megtanultam a ruhatárammal sok mindent leplezni. Viszont végre nincs szükség ilyen kis csalásokra, a Nádas Gyuri javaslatára használt testsúlycsökkentő mátrix elvette az étvágyam és meghozta az önbizalmam. Az unokám bókja pedig mindennél többet ért, azt mondta: »Mama, olyan szép vagy!« Ez annyira jól esett, miatta is csinálom”mondta a színésznő, akit 66 évesen fotóztak fürdőruhában.

Ábrahám Edit

(Fotó: Ábrahám Edit)

Bay Éva

A műsorvezető az elmúlt években szabadult meg 20 kilótól. Fogyásának hála felpezsdült körülötte a levegő, a fürdőruhás fotózásra sem mondott nemet.

„Az ötlettől először teljesen rosszul lettem, de aztán úgy voltam vele, hogy vállaljuk be. Végül felvettem egy fekete fürdőruhát, amiben szerintem csinos voltam. Fiatal lány koromban készültek ilyen képek rólam, ez a mostani pedig nagyon tetszett az egész családnak. Úgy gondolom, hogy magamhoz és a koromhoz képest csinos voltam, és nem is akarok úgy kinézni, mint egy 28-30 éves kislány. Nem tudom visszapörgetni az időt, de nem is akarom, így érzem jól magam. Cél ezt az állapotot testileg és lelkileg is megtartani” – magyarázta Éva.

Zoltán Erika

A 66 éves énekesnő a napokban fekete színű fürdődresszben és hozzá illő fekete strandruhában állt kamera elé, a rajongók pedig nem győzték dicsérni a sztár megjelenését. Erika egyébként Király Beáta divattervezővel közösen posztolt.

Kiszel Tünde

A 63 éves naptárdíva Olaszországból tette közzé ezeket a fürdőruhás képeket. Ritka, hogy a sztárvilágban valaki nem él szépészeti beavatkozásokkal, Tünde például elutasítja őket. „Rajtam semmi plasztika nincs, pedig sokan megkeresnek, hogy reklámért cserébe ingyen is elvégeznének rajtam bármit. Azt gondolom, a belső szépség minden korban kisugárzik, kár, hogy sokan nem így látják magukat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top