Sztárok

Magyar sztárok, akik ötven fölött is magabiztosak a strandon, és milyen igazuk van!

Nem csak Melanie Griffith inspiráló, amikor magabiztosan sétál a fürdőruhájában, akad jó néhány ismert magyar nő is, akiknek ugyanannyi dicséret jár.

A héten arról szólt a világsajtóban és itthon is sok cikk, milyen remekül néz ki bikiniben a 61 éves Melanie Griffith. Szó, ami szó, sokan irigykednek az alakjára, és rengeteg bókot kapott. Elég volt ezt a képet megosztania, és a hozzászólók csak ismételni tudták magukat: 

Melanie Griffith ezt a képet tette ki az Instagramjára egy hete

  • elképesztő
  • fantasztikus
  • bombázó
  • szuper dögös

jelzőkkel írták tele kommenteket. A színésznő korára senki sem tért ki, egyszerűen csak azt mondták, hogy inspirálóan néz ki, és az életkedvével, magabiztosságával másokat is motivál. 

Melanie Griffith az ibizai nyaralásán (Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images)

De nem kell az amerikai sztárokig menni, sőt még Spanyolországig sem, hiszen vannak itthon is, akik éppen ilyen jól mutatnak a strandon. 

Például Csomor Csilla, aki nemcsak bikinis képeket oszt meg magáról az Instagram oldalán, de ilyen videókkal is megörvendezteti a követőit: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ehhhe..😂💃 @hrvtclothing

Csilla Csomor Hivatalos Oldala (@csomorcsillaofficial) által megosztott bejegyzés,

Kiszel Tünde kora ugyan titok, de bátran tippeltünk, hogy befér a mostani összeállításunkba. Mindenesetre, nála több fürdőruhát kevesen mutatnak be, és az is vitathatatlan, hogy veszettül élvezi a napsütést és a tengert. Tavalyról találtunk egész alakos képet is, idén egyelőre ennyit osztott meg a rajongókkal a művésznő.

Még néhány ismert magyar nő, akik remekül mutatnak fürdőruhában is: 

Megnézem
Összes kép (20)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top