nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika Las Vegas-i esküvőre készül

Zoltán Erika és szerelme 34 év után után Las Vegasban házasodna össze újra

Az énekesnő azt is elárulta, szerinte mi teheti igazán próbára két ember kapcsolatát.

Zoltán Erika és párja, Kátai Róbert 34 éve vannak együtt, 27 éve pedig házasok. Mint mondják, ez idő alatt egyikőjük fejében sem fordult meg, hogy lecserélnék egymást. Habár rózsaszín ködről már nincsen szó, az ő kapcsolatuk is megélt pár mélypontot, de mindig kitartottak egymás mellett. 

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert

Fotó: Olajos Piroska

Az énekesnő a Best magazinnak mesélt arról, milyen szomorúan látja, mennyi embernek fut zátonyra a kapcsolata, ezért elárulta, szerinte mivel deríthetnék ki az emberek, hogy valóban egymásnak lettek-e teremtve

„Ha kapcsolati tanácsadó lennék, kötelezően előírnám, hogy a párok egy hónapon keresztül kizárólag kettesben, napi 24 órában legyenek együtt. Ha így is élvezik egymás társaságát, nem hiányzik nekik semmi, nem unták meg egymást, akkor van mire építeniük. Igenis ki kellene próbálni a huszonégyórázást! A világ legjobb dolga, amikor csak két szerelmes emberről szól minden. Félre ne értse senki, köztünk is akadnak viták, nézeteltérések. Bárki lehet nyűgös, szólhat a másikhoz ingerülten. Olyankor nem kell véresen komolyan venni az odaszúrt mondatokat. Időt kell hagyni a másiknak a megnyugvásra” – magyarázta Zoltán Erika. 

Az énekesnő hozzátette, kettejük hozzáállásának köszönhetően a kapcsolatuk ma is erős.

Nyilvánvalóan a szerelem mást jelent most, mint kezdetben. Egy erősebb szintre lépett, és a szenvedély sem tűnt el. Tervezzük, hogy a harmincéves házassági évfordulónkon Las Vegasban, egy kis sarki kápolnában újra összeházasodunk. Annak idején ugyanis, amikor hét évvel a megismerkedésünk után kimondtuk az igent, ez volt az eredeti tervünk…

Best címlap

Best magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top