nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika régen és most

Zoltán Erika maga a végzet asszonya ezen a régi fotón

Hihetetlen, de Zoltán Erika már 66 éves, ő azonban nagyon helyesen fittyet hány a korára. Sokat változott az elmúlt évtizedekben, kisugárzása azonban a régi!

Zoltán Erika sokak nagy kedvence volt fénykorában, amikor nemcsak férfiak ezrei álmodoztak arról, hogy találkozzanak vele, hanem a nők közül is sokan példaképként tekintettek rá.

Zoltán Erika és lánya, Kátai Zoé

Zoltán Erika és lánya, Zoé (Fotó: Fotocentrál.hu – Szabolcs László)

A mindig csinos énekesnő fellépéseit és videóklipjeit kiemelkedő tánctudásával tette még emlékezetesebbé. Azt, hogy a hatodik ikszen túl is remek formában van, minden bizonnyal a táncnak és a sok mozgásnak is köszönheti, de sokat hozzátesz az is, hogy nagyon vidám és optimista személyiség.

Negyven felett plasztikáztatott

Azt sem titkolta soha, hogy amikor nem volt teljesen kibékülve a külsejével, akkor szakavatott plasztikai sebészhez fordult, számára ugyanis kiemelten fontos, hogy szeresse azt, amit a tükörbe nézve lát. Negyvenes évei derekán különösen zavarta, hogy a szemhéja kissé megereszkedett, ami nemcsak a sminkelést nehezítette meg, hanem elmondása szerint a tekintetét is szomorúvá tette, ami amúgy nem rá vall.

„2008-ban jutottam el oda, mint állandó színpadi ember, aki szereti magát sminkben, rendezetten látni, hogy a szemhéjamnál található bőr elkezdett szépen lassan ráhajolni a szememre. Ettől az én egyébként optimista formám helyett, aki mindig szeret mosolyogni, folyamatosan furcsa kettősséget láttam a saját arcomon. A szemem szomorúságot mutatott, miközben én magam nem vagyok az” – idézte fel egy korábbi beszélgetésben az énekesnő, aki már a nagymamaszerepre is késznek érzi magát.

A plasztikai műtét segített neki abban, hogy visszanyerje az önbizalmát, arra azonban gondosan ügyel, hogy ezen a téren se vesse el a sulykot. A fiatalos énekesnő felnőtt lánya, Zoé is örökölte anyukájától a remek adottságokat, de apukájától, Kátai Róberttől is jó géneket kapott. A büszke szülők 25 évvel ezelőtt, nem sokkal a gyerekük születése előtt egy közös babaváró dallal is előrukkoltak, ami minden bizonnyal örök emlék a család minden tagjának.

A ma már sikeres vállalkozóként tevékenykedő Zoé idén nyáron saját edzőtermet nyitott, ahol táncoktatóként és edzőként segít a neki bizalmat szavazóknak abban, hogy formába lendüljenek. Ezen a téren hosszú ideje otthonosan mozog a fiatal lány, ami ilyen családi háttérrel nem is csoda!

Zoé a közösségi oldalakon is aktívan jelen van, a kommentelőktől pedig nagyon sok pozitív visszajelzést, bátorítást kap, sokan megírják neki is, mennyire szeretik az anyukáját, aki nélkül kétségtelenül színtelenebbek lettek volna a ’90-es évek Magyarországon!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – press.tv2.hu TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top