nlc.hu
Sztárok

Már a harmadik esküvőjüket tervezgetik Zoltán Erikáék

Harmadjára is összeházasodnak Zoltán Erikáék: „32 éve elválaszthatatlanok vagyunk, és ez már így is marad”

Még ennyi éven át is boldogságban, harmóniában élnek együtt.

Zoltán Erika és párja, Kátai Róbert 32 éve vannak együtt, 25 éve pedig házasok. Immár a harmadik házassági ceremóniájukat tervezik. „Hiába volt 32 éve, ha becsukom a szemem, látom, ahogy Robi fehér frakkban – alatta csupasz felsőtesttel – kilép a takarásból, és táncolni kezd – nem is akárhogyan! Még a szavam is elakadt, azt gondoltam, nekem végem…” – mesélte a BEST magazinnak a 60 éves énekesnő. „Mondanom sem kell, jól sikerült a forgatás, hiszen 32 éve elválaszthatatlanok vagyunk, és ez már így is marad” – tette hozzá mosolyogva.

Zoltán Erika

Zoltán Erika és férje, Kátai Róbert (Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central)

Néhány hónappal azután, hogy összejöttek, Robi megkérte Erika kezét. Ugyan az esküvővel 7 évet vártak, cserébe kétszer is hűséget esküdtek egymásnak. „Mivel mi szerveztük, sok fáradsággal járt, így megbeszéltük, kell majd egy másik, amit élvezünk is. A 10. évfordulónkon meg is tartottuk, mondjuk Robi nem tudott róla, titokban szerveztem. Lehet, hogy a következővel meg majd ő lep meg! – tréfálkozik az énekesnő. – Viccen kívül, egy harmadik lagzi tényleg tervben van” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Zoltán Erikáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top