Sztárok

Eláll a szavunk Zoltán Erika 26 évvel ezelőtti fotójától

Zoltán Erika nem fél visszanyúlni a múltba, szívesen nosztalgiázik a régi fotókkal. Mi pedig imádjuk ezeket a felvételeket!

Bár már az 1980-as évektől kezdve énekel, 1986 hozta meg Zoltán Erika számára az országos ismertséget. Ekkor lépett fel Siófokon az Interpop Fesztiválon, a közönség pedig imádta a Szerelemre születtem című slágerét, meg is nyerte vele a közönségdíjat. Pedig ő maga egyszer úgy nyilatkozott a Marie Claire magazinnak, hogy nagyon távol állt a saját ízlésétől az a dal.

Zoltán Erika énekesnő 2

Ma is sikeres énekesnő, slágerei soha nem mennek ki a divatból (Fotó: smagpictures.co)

„Akkoriban MC Hammert, Snapet, Bobby Brown-t hallgattam… Nagyon nagy r’n’b-, soul- és funkyrajongó voltam…Úgy énekeltem annak idején slágerzenét, hogy a slágerzenét a legkevésbé sem szerettem. A Szerelemre születtem például nem is állhatott volna távolabb a saját zenei ízlésemtől – de tudtam, hogy ezt akarom. Jó előadóművész akarok lenni. Volt pár álmatlan éjszakám, de ezt lejátszottam magammal, és elhatároztam, hogy profin megcsinálom. Nekem akkor Chaka Khan, Stevie Wonder, Michael Jackson volt a csúcs.”

Aztán jött a Túl szexi lány, és nem túlzás azt állítani, hogy neki köszönhetően a 80-as években lett egy saját Madonnája az országnak. 1994-ben aztán trendibb nevet választott magának, s Londonba utazott, hogy felvegye a Blue Pearl című lemezét. Erről a korszakról posztolt a napokban Zoltán Erika az Instagramon. Mi pedig egyszerűen imádjuk az 1994-es felvételt!

Akkoriban valóban nagy divat volt az erős matt rúzs, és ez a frizura visszaköszönt a Jóbarátokban is. Rachelnek, vagyis Jennifer Anistonnak volt a kezdetekben ilyen tépett frizurája. Fellapoztuk az archívumunkat; ezúttal nem a friss fotóiból mutatunk, hanem Zoltán Erika régi képeiből válogattunk! Neked melyik a kedvenced?

Zoltán Erika énekesnő 1
Megnézem
Összes kép (5)

Zoltán Erika és családja!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top