nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika a házasságáról

Zoltán Erika beteges féltékenysége majdnem betett a házasságának

A hosszú párkapcsolata titkairól vallott az énekesnő.

Zoltán Erika, és 6 évvel fiatalabb férje, Robi 33 éve vannak együtt. Az énekesnő a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában bevallotta, hosszú ideig betegesen féltékeny volt, erre pedig majdnem ráment a házassága – írja a Blikk.

Zoltán Erika,

Házassága titkairól vallott Zoltán Erika – Forrás: Három igazság / Palikék Világa by Manna – videó / YouTube

„Éveken keresztül az egyik nagy problémánk a kapcsolatunkban az volt, hogy betegesen féltékeny voltam. (…) Mindenkiben konkurenciát láttam. (…) Az motoszkált a fejemben, hogy azért próbálnak most ráröppenni, hogy bebizonyítsák, hogy el tudják tőlem venni, még ha csak egy kósza numerára is” – árulta el az énekesnő, akit végül a férje egyik kijelentése „térített észhez”: „Próbálj valamit csinálni, mert ebbe fogunk beledögleni!”.

Zoltán Erika arról is beszélt az interjúban, hogy a klimax is próbára tette a házasságát. Elmondása szerint őt testileg nagyon megváltoztatta a menopauza. „Borzasztó módon el tud torzítani az időszak, engem hihetetlenül. (…) Fontos volt a külső, és ha a külső torzul és csúnyul, azt nem annyira szereti az ember”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top