nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika megjelenése

Zoltán Erika külsejét átalakította a menopauza: „Őszintén szólva, ez egy lassú folyamat volt”

Az énekesnő több mint három évtizede ropja a színpadon.

Zoltán Erika mindig is jól tartotta magát, most viszont kifejezetten ragyog a koncerteken. Mint a Hot! magazinban olvasható interjúból kiderül, a híresség sokat küzdött azért, hogy jól érezze magát a bőrében.

Zoltán Erika

Zoltán Erika (Fotó: Fülöp Dániel)

„Őszintén szólva, ez egy lassú folyamat volt. Sokáig szenvedtem a menopauzával: 2012-ben éreztem az első jeleit, és egészen 2019-ig tartott. Ez teljesen átváltoztatta a külsőmet. Hiába fogyókúráztam, diétáztam vagy tartottam léböjtkúrát, folyton jöttek fel rám a kilók. A hormonjaim teljesen hajba kaptak egymással, és nem tudtak rendet tenni. Szakember segítségét kértem az életmódváltáshoz. Teljesen elhagytam például a tejtermékeket. Ezután éreztem javuló tendenciát, lassan elindult a súlycsökkenés. A megfelelő táplálkozás mellett sokáig csak a mozgásban hittem, ami segíthet, később mégis elmentem egy slim beauty gépi kezelésre. Október óta járok erre heti egyszer. Előtte nem voltam beszélő viszonyban sem a mérleggel, de nemrég, hosszú idő után ráálltam egyre. Hihetetlenül jólesett az, amit láttam!” – mesélte a féltékeny előadó, aki átalakulásának köszönhetően a színpadon is szabadabbnak érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top