nlc.hu
Sztárok

Zoltán Erika 36 évesen szült

Zoltán Erika 36 évesen szült: „A 90-es években idős kismamának számítottam”

Az énekesnő a lányáról sztorizott, ekkor jött szóba, hogy Zoénak miért nem lett testvére.

Sokat változott a világ az utóbbi évtizedekben: Zoltán Erika 23 évesen már férjes asszony volt és készült a családalapításra, míg a lánya egyelőre otthon lakik és nem a gyerekvállalás a prioritás az életében – az énekesnő ezt azonban egyáltalán nem bánja.

„Én is úgy látom, hogy kitolódtak a fontos életesemények. A lányom generációja nem siet a költözéssel, a házassággal és a gyermekvállalással. Őszinte leszek, én ezt nem is bánom, mert Robival nagyon szeretjük a közelünkben tudni Zozit és Renét. Igazság szerint a gyerekek már szóba hozták, hogy elkezdenék az önálló közös életüket, hiszen már évek óta hűségesek egymáshoz, de egyelőre nem sürgetjük a költözésüket, és úgy látjuk, hogy ők is jól érzik magukat a szülői házakban, hiszen René családjánál is sok időt töltenek” – kezdte a Meglepetés magazinnak Zoltán Erika, aki részletesen is mesélt a lányáról.

Zoltán Erika

Fotó: Fülöp Dániel

„(…) Zozi pedig nagyon nőcis csajszi. Azt is nagyon szeretem benne, hogy figyelmes, empatikus, mosolygós fiatal. Hiszem, hogy a mosolyból baj nem lehet, az mindig megnyitja az utat mások szíve felé. Büszkeséggel tölt el, hogy Zozit sokan szeretik, a táncórái népszerűek. Könnyen tud kapcsolódni másokhoz, nyitott, pozitív személyiség. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a gyermekem folytatja azt az erkölcsi rendet, amit tőlünk látott, amit útravalónak kapott.”

Az énekesnő arról is beszélt, miért nem vállaltak több gyereket a férjével. „Közel 36 éves voltam, amikor szültem. A 90-es években idős kismamának számítottam. Komplikált, problémás szülésem volt, mindkettőnket nagyon megviselt. Az érzelmileg megterhelő időszakon nehezen lettünk túl, később pedig olyan jól működtünk mi hárman, hogy nem éreztük azt, hogy kellene még egy gyerek a családunkba.”

További részletek a ma megjelent magazinban:

meglepetés 04.11

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top