nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző életmódot vált

Gáspár Győző kétségbeesett: „Újra válságban vagyok”

Elhatározta, változtat a helyzeten.

Gáspár Győző mindig őszintén beszél arról, miken megy keresztül. Sosem titkolta mentálisbetegségét, ahogy azt sem, mennyi gyógyszert szed vagy éppen hogyan érzi magát a bőrében.

Gáspár Győző

Fotó: TV2

Most ismét egy vallomást osztott meg Instagram-oldalán, melyben arról beszél, elege van a felesleges kilókból. A rendkívül hiú showman nem csak a kinézete, de az egészsége miatt is úgy döntött, életmódot vált. 

Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének. Szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom

 – írta a bejegyzésében Győzike, melyben követői történeteit is várja, kinek, hogyan sikerült lefogynia. Mint mondja, ezentúl folyamatosan beszámol majd az eredményekről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top