nlc.hu
Életmód

Gáspár Győző vallomása

Gáspár Győző nem kertelt: „2010 óta gyógyszerfüggő vagyok”

Az énekes nemrég töltötte be az 50. életévét.

Győzike már a múlté – állítja Gáspár Győző, aki szeretne végleg leszámolni egykori életével. A nógrádi celeb január 4-én ünnepelte a kerek évfordulót, ennek apropóján adott interjú a TV2-nek. Az előadó 2005. február 7-én került képernyőre, amikor az RTL elindította a Győzike show című műsort, ami rövid idő alatt hatalmas nézettségre tett szert. A sztár és családja azóta is rengeteget szerepel a bulvármédiában. Szó esett már lelki problémákról, bírósági ügyekről, illetve családi balhékról is. Győző az interjúban elmondta, hogy több nehézséggel is meg kellett küzdenie az elmúlt éveben.

„2010 óta gyógyszerfüggő vagyok. Azóta kiderült, hogy bipoláris és borderline személyiség vagyok, pánikrohamaim vannak” – nyilatkozta a sztár, majd hozzátette, hogy nem foglalkozik a negatív hangokkal, hiszen pontosan tudja, miket ért el Magyarországon.

„Lehet engem utálni, hogy jaj, beszélni sem tud, meg hogy szerencsétlen. Igen, szerencsétlen vagyok. Volt már Ferrarim, volt Lamborghinim, jelenleg egy McLarent adtam vissza. Igen, kipróbáltam, igen, az enyém volt, igen szerződésileg négy-öt hónapig használhattam, de nem az én tulajdonom volt. Igen, szerencsétlennek volt. Kipróbálhattam rengeteg autót, a cégek azért valamiért odanyomták nekem. Valamiért csillogok, mint a kabátom” – tette hozzá a családapa.

Hosszú évek óta házas 

Gáspár Győző és Gáspár Bea életük nagy részét a nyilvánosság előtt élték. Bár sokan nem kedvelik őket, a kapcsolatukat mindenki elismeri, hiszen már 30 éves házasok. És hogy mi a titkuk? Arról korábban a hot! magazinnak beszéltek. 

„A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is, amit pont Bea kotyogott ki a minap. Szerintünk ez nem korfüggő, csak az egészségtől függ, és a párt még szorosabban képes összefűzni”magyarázta Győző, felesége pedig ekképpen egészítette ki.

Gáspár Győző és Gáspár Bea

Gáspár Győző és Gáspár Bea Fotó: TV2

„A bizalom nagyon fontos a szeretet mellett, a szerelem ugyan az évek során mély szeretetté alakul át, de ez természetes folyamat. A tolerancia és az egymás iránt érzett tisztelet elengedhetetlen egy tartós házassághoz. Győzőben az tetszik, hogy szeret mindig megújulni, ami a hétköznapokra is igaz, meglepetéseket szokott kitalálni. Nem extra dolgok ezek: váratlanul elvisz vacsorázni, templomba megyünk vagy egy új helyet fedezünk fel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top