nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző házasságuk titkáról

Gáspár Győző: „A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is”

Úgy véli, a szex nem korfüggő.

Gáspár Győző és Gáspár Bea életük nagy részét a nyilvánosság előtt élték. A Győzike show-ban mindenki megismerhette heves és sokszor hangos természetüket. Habár ma már visszafogottabban élnek, a mai napig szerepelnek műsorokban, amelyekből sosem marad ki az általuk hozott show.

Gáspár Bea és Gáspár Győző

Fotó: TV2

Bár sokan nem kedvelik őket, a kapcsolatukat mindenki elismeri, hiszen már 30 éves házasok. Bea többször kijelentette, szerinte a hosszú kapcsolatnak az a titka, hogy nincs titok. Viszont amit nagyon fontosnak tart, az a sok jó szex. Győző ezt most a Hot! magazinnak is megerősítette – amit a Bors szemlézett.

„A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is, amit pont Bea kotyogott ki a minap. Szerintünk ez nem korfüggő, csak az egészségtől függ, és a párt még szorosabban képes összefűzni – magyarázta Győző, felesége pedig ekképpen egészítette ki. – A bizalom nagyon fontos a szeretet mellett, a szerelem ugyan az évek során mély szeretetté alakul át, de ez természetes folyamat. A tolerancia és az egymás iránt érzett tisztelet elengedhetetlen egy tartós házassághoz. Győzőben az tetszik, hogy szeret mindig megújulni, ami a hétköznapokra is igaz, meglepetéseket szokott kitalálni. Nem extra dolgok ezek: váratlanul elvisz vacsorázni, templomba megyünk vagy egy új helyet fedezünk fel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top