nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző és Gáspár Bea akkor és most

Esküvőtől a Párharcig: Gáspár Győző és Bea 30 éve szeretik egymást

Gáspár Bea és Gáspár Győző állandó szereplői úgy a magyar celebvilágnak, mint egymás életének. Tudtad, hogy már 30 éve házasok?
Gáspár Bea és Gáspár Győző

Gáspár Bea és Gáspár Győző már 30 éve házasok, közösen pedig 18 éve (a Győzike show 2005-ös indulása óta) meghatározó szereplői a magyar celebvilágnak. „Az a titok, hogy nincs titok. Rengeteget tolerálok, ő is tolerál, de kevesebbet, én viszont rengeteget, talán ez”mesélte az nlc-nek Bea, mikor arról kérdeztük, mi a hosszú házasságuk titka. Most a Párharcban teszik próbára a kapcsolatukat, amit Bea elmondása szerint azért Győzike is gyakran megtesz. 

„Hazudnék, ha azt mondanám, ugyanúgy szeretem, és a mai napig virágcsokrokat kapok. Hát nem. Nem kapok virágcsokrokat, megerősítést sem, viszont annál több olyat, hogy most szarul nézek ki, látszik rajtam a kor. Megerősít abban, hogy már megöregedtem. Ezzel nincs gond, addig, meddig én is viccesen fogom fel, nem kell ezt túllihegni” – mondta, és hozzátette, hogy az egymás iránti szeretetük „erős kapocs” köztük. Épp ezért tartanak ki egymás mellett olyan régóta. Hogy ez idő alatt mi történt velük, az alábbi galériában megnézheted.

Gáspár Bea és Gáspár Győző
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top