nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea és Gáspár Győző házassága

Gáspár Bea és Gáspár Győző: „Hiába voltak nehéz időszakok, a szeretet örök”

Idén a harmincadik házassági évfordulójukat ünneplik.

Gáspár Bea és Gáspár Győző 1993-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Azóta sok mindent átéltek együtt, jót és rosszat egyaránt. Bea asszony nem kertel: nekik sem volt mindig könnyű.

Gáspár Győző és Gáspár Bea

Gáspár Győző és Gáspár Bea (Fotó: TV2)

„Nagyon sokszor nehéz volt együtt maradni. Tavaly is éreztük ezt. Amikor mentünk az Ázsia Expresszbe, akkor nem voltunk jól egymással. Rengeteget dolgozunk együtt, mindent együtt csinálunk, Győző sokszor jön velem főzni, zsűrizni, és besokalltunk. De az a műsor jót tett nekünk. Bár féltünk tőle, úgy jöttünk vissza, hogy rendbe tudtuk hozni a kapcsolatunkat” – nyilatkozta a Hot! magazinnak Gáspár Bea, aki szerint a féltékenységet is nehéz elkerülni két ismert embernél, a zöld szemű szörny pedig náluk jelen volt, melyről részben Gáspár Győző tehet.

„Ráérzek, ha valamiben sántikál. Ha nem veszi fel a telefont, ilyesmi… Régen a telefonjában mindent láttam, az SMS-eket, a »Szia, kicsim«-eket. Nyomozgattam utána, rajtaütésszerűen feljöttem Pestre: volt, hogy nem is volt ott, ahol mondta. Ez roppant idegesítő. De hiába voltak nehéz időszakok, a szeretet örök. Megbocsátok neki, ez a harminc év receptje” – nyilatkozta a családanya. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top