nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző és Gáspár Bea a hosszú házasságról

Kilencszer mondta ki a boldogító igent Gáspár Győző és Gáspár Bea

Nem állítják, hogy mindig felhőtlen volt a kapcsolatuk.

Gáspár Győző és Gáspár Bea kilencszer házasodtak össze a hosszú évek folyamán és kettő lányt neveltek fel az ország szeme láttára. A pár Mokka vendégeiként meséltek arról, szerintük mi a hosszú házasság titka. 

Gáspár Győző és Bea

Gáspár Győző és Gáspár Bea a Mokkában

Hogy nagyon őszinte legyek: nem volt akkor Instagram, nem volt akkor Facebook, nem volt akkor ennyi külső hatás, mert amikor én felmegyek a színpadra mást látok, mint 1999-ben láttam” – kezdte Győzike, majd Bea is kiegészítette, hogy szerinte a pároknak több személyes kontakt és tolerancia kéne. A showman arról is beszélt, szerinte a mai világ elkorcsosult és felháborítónak tartja például, amikor tinilányok ajánlkoznak fel neki az Instagramon, amikről felesége is tud. 

Bea arra helyezte a hangsúlyt, hogy a házasságuk a kölcsönös szereteten és tiszteleten alapszik, és bár a szerelem egy idő után szeretetté szelídült közöttük, belátták, hogy együtt sokkal jobban működnek, mint egyedül, de a megfelelő teret is megadják egymásnak. 

A tér úgy működött, hogy hétfőn 14:45-kor összevesztünk. Én összecsomagoltam a ruhámat, elköszöntem, hogy elköltözöm. 16:00-ára visszamentem, és mintha nem történt volna semmi. De hát egymásnak küldözgettünk az SMS-t, hogy vége, most akkor ne találkozzunk egy hétig. Ez történt. Visszamentem, mondom figyelj már, nincs kedved menni? Éhes vagyok, meghívlak valamelyik étterembe. Mintha nem történt volna semmi, összevesztünk valami hülyeségen, és ez a mi titkunk. Hogy veszekedünk, hogy nem is” – fogalmazott Győző. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top