nlc.hu
Sztárok

Diétázni kezdett Gáspár Bea

Gáspár Bea belátta, komoly változtatásra van szükség az életében

Győzike felesége elárulta, mi hozta meg számára az újabb fordulópontot.

Gáspár Bea nem titkolja, az ünnepek alatt visszakúsztak rá azok a pluszkilók, amiket korábban leadott. „Sok kalóriát bevittem az ünnepek alatt. (…) Ráálltam a mérlegre január 31-én, és azt mondtam: ez így nem működik!” – vallotta be a Mokkában. Ezért úgy döntött, ismét minimalizálni kell a mennyiséget. Például a napokban képviselőfánkot sütött, de ő – szigorúan tartva magát a diétához – csak egy darabot evett.

Gáspár Bea,

Gáspár Bea ismét odafigyel arra, mikor és mennyit eszik – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Győzike azonban – mivel ő rettenetesen szereti – nem tudott ellenállni a süteménynek. „Nem tud mértéket tartani, hogy ’egyet eszem, aztán leállok vele’. Én abban hiszek, hogy mindenki saját magának figyeli, hogy olyat egyen, amit az egészségi állapota megkövetel, mert ő nem egy kiskorú gyerek, hogy például én adok neki egy kis zellert, hogy most akkor rágcsáld el. Ő olyan, mint egy rossz gyerek. Van egy édességes szekrényünk, és ő arra rájár, amikor olyanja van. Amikor viszont éppen diétázik, akkor meg csak halat eszik rizzsel, semmit többet” – mesélte Bea asszony.

Arra a kérdésre, hogy van-e olyan étel, amiről lemondott az elmúlt 5 évben a testsúlya miatt, a következőket árulta el: „Nagyon szeretem a nokedlit. Azt nem nagyon készítem, azért, hogy ne egyek abból sokat” – magyarázta.

A Hal a tortán háziasszonya 3 évvel ezelőtt esett át gastric sleeve műtéten, akkor a mérleg már több mint 90 kilót mutatott alatta. Az operációt követően megszabadult több mint 20 kilótól, rendeződtek a cukor és pajzsmirigy-értékei, a fogyással pedig úgy érezte, bátrabban szegheti meg az étkezési szabályokat. Mindez azonban megbosszulta magát. “A falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló. (…) Nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is” – panaszolta tavaly nyáron Gáspár Bea, akinél végül egy természetes étrendkiegészítő hatására indult be akkor a fogyás.

Ez is érdekelhet Király Viktor, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top