nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea állapota

Gáspár Bea: „A változókor összes tünetét produkálom”

Újra a mérleggel küzd a tévés háziasszony.

Két évvel ezelőtt esett át gastric sleeve műtéten Gáspár Bea, akkor a mérleg már több mint kilencven kilót mutatott alatta. Az operációt követően megszabadult több mint húsz kilótól, rendeződtek a cukor és pajzsmirigy-értékei, a fogyással pedig úgy érezte, bátrabban szegheti meg az étkezési szabályokat. Mindez azonban megbosszulta magát. 

„Amikor lefogytam, azt hittem, az enyém a világ. A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan, és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. De nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is.”

Gáspár Bea

Gáspár Bea (Fotó: Olajos Piroska)

Mivel Bea jövőre kerek évszámot ünnepel, szeretné újra visszanyerni a formáját, fittségét. A diéta azonban már önmagában kevésnek bizonyult, hiába kezdett koplalásba, a mérleg nyelve csak nem akart megmozdulni alatta. Végül egy természetes étrendkiegészítőt ajánlottak számára, amelynek hatására végre elindult a folyamat.

„Sosem akartam én modell lenni, de szeretnék úgy sétálni, hogy nem fáj semmim, szeretnék újra tudni szuszogás nélkül lépcsőzni és nem utolsósorban nem puffadni, vizesedni. Néhány hete ezért úgy döntöttem, életmódváltásra van szükségem, de önmagában az még nem vált be, olyasmire volt szükségem, ami beindítja a fogyást és ebben egy étrendkiegészítő segít. Mostanra visszatért a normális anyagcserém, és ezzel együtt elindultak lefelé a kilók, olvad rólam a zsír. Most voltam negyvenkilenc, és megfogadtam, az ötvenet már úgy fogom ünnepelni, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben, és jól is fogok kinézni” – magyarázta Gáspár Bea, aki nem szeretett volna drasztikus módszerhez nyúlni, de a természetes anyagokban, mint a keserű narancs, kóladió vagy ánizskivonat, hisz, így ezekkel támogatja a diétáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top