nlc.hu
Sztárok

20 kilót fogyott Gáspár Bea és nem is akar többet

Gáspár Bea: „Rengeteget sírtam a műtétem után”

Nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is megviselte Gáspár Beát a műtétje.

Tavaly, hosszas hezitálás után feküdt kés alá Gáspár Bea, aki azóta húsz kilót fogyott. Ahogy a Blikknek meséli, nem is szeretne ennél többet fogyni. 

„Többet csak sporttal tudnék fogyni, ám bevallom, ehhez én túl lusta vagyok, és ha van egy kis szabadidőm, azt inkább pihenéssel töltöm. Pedig tudom, hogy jót tenne az egészségemnek, mert érzem, hogy a kondim nem az igazi.”

Bea a gyomorszűkítő műtéte után mesélt már arról, milyen nehéz volt átállnia az újfajta étkezésre, miután a gyomra nagyobbik részét eltávolították. 

Gáspár Bea műtét után

Gáspár Bea műtét után

„Rengeteget sírtam a műtétem után, mert nagyon nehezen szoktam meg, hogy csupán kis adagokat ehetek. Amikor gyorsan ettem, vagy túlettem magam, borzasztóan rosszul voltam, iszonyatos fájdalmakkal kellett megküzdenem” – árulta el a Hal a tortán háziasszonya, akit az átállás lelkileg is megviselt, nem csak fizikailag. Azóta is figyel az étrendjére, de határozottan állítja, hogy nem diétázik, csak az adagok mérete változott.

„Nem viszek otthon reformkonyhát, én egyszerűen nem ilyen vagyok. Azt főzöm, amit szeretünk, és bár nem vagyok édesszájú, ha desszertet eszem, az sem cukor- vagy lisztmentes. Szerencsére az értékeim rendben vannak, negyedévente járok vérvételre, legutóbb két hete voltam, akkor 5,5 volt a vércukorszintem, ami tökéletes. A koleszterinem is jó, csak egy kis vashiányt mutatott nálam a laborvizsgálat. A műtét óta egyébként minden alkalommal jó a vércukor-értékem, remélem, ez így is marad.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top