nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Bea a férjéről

Gáspár Bea: „Győzővel az élet nem volt könnyű soha, most sem az”

Azt mondja, bár előfordult, hogy megnehezítették egymás életét, a szeretet sosem múlt el köztük.

Gáspár Bea a napokban a mindmegette.hu-nak adott interjút, ahol a főzés és a gasztronómia mellett beszélt a családjáról és őszintén vallott Gáspár Győzővel való házasságáról is. Elárulta, több hullámvölgy is volt a kapcsolatukban az évek során, de mindig kitartottak egymás mellett.

Gáspár Győző Gáspár Bea

Fotó: Birton Szabolcs

„Győzővel az élet nem volt könnyű soha, most sem az. Viszont az örökre szóló kalandunk, ami az Ázsia Expresszben volt, az olyan szinte rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, hogy most valahogy a vitákat már elengedjük, mert tudjuk, hogyha vitatkozunk is, és megbeszéljük a dolgainkat, onnantól fogva… tehát már velünk új dolog nem nagyon fog tudni történni, hisz már ami meg tudott történni, az már nálunk minden megtörtént” – magyarázta Bea, majd a hosszú házasság titkáról is beszélt. 

„Úgy gondolom, hogy a kölcsönös szeretet és tisztelet ami közöttünk van, az most már maradjon így! Én így gondolom, mert annyit harcoltunk már, meg annyit szenvedtünk már egymásért, egymással is harcoltunk. Konkrétan, most minden úgy jó, ahogy van!”

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top