nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző és Bea az Ázsia Expresszről

„Nélkülem lapos lett volna a műsor” – Gáspár Győzőék reagáltak az Ázsia Expresszes konfliktusokra

A házaspár nem mentegetőzik a balhék miatt.

Gáspár Győző és felesége, Bea az Ázsia Expressz döntő hetében estek ki. Győzőék hoztak egy színt a műsorba, ami lehet, kicsit megosztotta a nézőket, hiszen többször is konfliktusba keveredtek. A legerősebb talán az volt, amikor a showman Gelencsér Timivel veszett össze, amit később sem sikerült tisztázniuk a játék során. 

Gáspár Bea és Győző

Fotó: Sajtószoba

A házaspár mégis nagyon hálás a műsornak, ugyanis a Mokka vendégeiként elmondták, ez mentette meg a házasságukat, ami az elmúlt években kicsit ellaposodott. Győző emellett a konfliktusokra is reagált. 

Lehet engem szeretni, meg nem szeretni, hogy én milyen botrányhős vagyok, meg ezt csináltam, azt csináltam, de nélkülem olyan lapos lett volna a műsor, mint annak a rendje. Azért kellett egy olyan is, aki megmondta a véleményét – mondta Győző, majd Bea is kiegészítette. – Amikor ennyire elvagy zárva valahol, és nincs az, hogy külső impulzus ér, csak azok vannak, akik körülötted léteznek, olyankor a többiekkel az ember óhatatlanul is találkozik. Mi nem mentegetőzünk, mi nem csinálunk live-okat, hogy ez nem is úgy történt, ez egy vágott anyag, fölösleges, a nézőnek úgyis az az igaz, amit a tévében lát. Ami ott történt, mi azt vállaljuk. A valóéletben is olyanok vagyunk, ha valakivel konfrontálódunk, én is és a Győző is szeretjük kimondani. Sokan ezt nem vállalják.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top