nlc.hu
Sztárok

Ázsia Expressz: Gáspár Győző megsértődött

Ázsia Expressz: Gáspár Győző megsértődött, Bea sírva fakadt az út szélén

Győzikét nagyon idegesítette, hogy nem sikerült időben célba érni.

Ismét egy embert próbáló nap állt az Ázsia Expressz szereplői előtt: végül Nemazalány és Armand, valamint Gelencsér Timi és Szimi értek be az első két helyen, így ők küzdhettek meg az előnyért, a medálért és az éjszakai szállásért. Éppen, hogy lemaradt Gáspár Győző és Bea, előbbit pedig nagyon bántotta, hogy nem sikerült időben befutni.

Gáspár Bea

Fotó: TV2

Megkapták az sms-t, ami azt jelentette, hogy ki kell szállniuk a kocsiból és szállást keresni éjszakára, ám épp egy város határában érte őket az üzenet, ahol ráadásul teljesen sötét volt. Gáspár Győző sértődötten kullogott el, amin a felesége teljesen kiakadt. 

Hát tényleg elválok tőled! Ki nem állak! Nem akarok veled egy hotelbe se menni! Nem akarok már veled sehova se menni, mert te mindig hisztizel! Te mindig hisztizhetsz, én nem hisztizhetek soha. Én vagyok a nő, én akarok hisztizni!

– fakadt sírva Bea. Később aztán megerőltették magukat, elindultak a város felé és találtak is szállást, de előtte kibékültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top