nlc.hu
Sztárok

A Gáspár házaspár az Ázsia Expresszben

Győzike az Ázsia Expresszről: „Elviszem a feleségemet ingyen nyaralni, és még pénzt is nyerhetünk vele”

Bea asszony először nemet mondott a TV2 utazós kaland-reality-jére.

Az Ázsia Expressz 3. évadának a szereplői között a Gáspár házaspár is ott van. A szereplésükről Győzike a következőket árulta el a kamerák előtt: „Azért vállaltam el az Ázsia Expresszt, mert az idén már nem volt pénzünk nyaralásra és úgy gondolom, elviszem a feleségemet ingyen nyaralni és még pénzt is nyerhetünk vele, és mi leszünk az elsők.

Győzike és Gáspár Bea

Nekivág az útnak Győzike és Gáspár Bea – Fotó: Sajtószoba

A showman véleménye szerint a házasságukat mindenki ismeri Magyarországon. „Biztos, hogy lesznek mélypontok. Biztos, hogy lesznek örömök. Biztos, hogy lesznek sírások. Biztos, hogy lesznek olyan dolgok, hogy összeveszünk. Ez a műsor erről szól. Ha ebben a műsorban nem vesznénk össze, és minden happy lenne, akkor nem küzdeni mennénk. Szerintem olyanok leszünk, amilyenek leszünk: Beának nagy szája van, Győzőnek nagy pofája van. Úgyhogy ilyenek leszünk” – vallotta be.

Bár Gáspár Bea először elutasította a felkérést, mégis nekivág férjével az Ázsia Expressznek: „Amikor jött a felkérés, egyértelműen azt mondtam: Na, ez az a hely, ahova én nem akarok menni! Ahol éhesen, szomjasan, épp pisilni kell, a hátizsák a hátadon, épp szutykos vagy, mert nem fürödtél, és lehet, hogy büdös is vagy, és úgy menni idegen embereknek a házába kopogtatva, hogy engedj be lécci”.

Győzike elárulta, ő már teljesen a műsor hatása alatt van: „Én már agyilag is ott vagyok. Lelkileg és emberileg is már az Ázsia Expresszben vagyok”.

Olvass még az Ázsia Expressz 3. szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top