nlc.hu
Sztárok

Halastyák Fanni és párja az Ázsia Expresszben

Betehet az Ázsia Expressz Nemazalány és párja 4 hónapos szerelmének

Most derül csak ki, mennyire passzolnak egymáshoz.

Könnyen véget érhet Nemazalany Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand (VV Moh) párkapcsolata az Ázsia Expressz 3. alatt. A szerelmesek csupán 4 hónapja vannak együtt.

Nemazalány

Nemazalány és párja – Fotó: Sajtószoba

Nem vagyunk túl régóta együtt. Nemsokára lesz 4 hónapja, szóval nagyon-nagyon friss a kapcsolatunk” – mesélte a dalszövegíró, dalszerző, énekesnő.

A friss szerelmesek szerint két opció van: vagy nagyon összehozza őket az Ázsia Expressz, vagy rájönnek, hogy nem illenek egymáshoz. Ők mindenesetre az előbbiben bíznak. “Úgy vagyok vele, hogy most megismerjük egymás rigolyáit, és ki fog derülni, hogy mennyire passzolunk a nagyvilágban is egymáshoz” – vélekedett Fanni.

Két nagyon különböző személyiség vagyunk” – árulta el az énekesnő.  “Én egy vidámabb, folyamatosan mosolygó gyerek vagyok, a Fanni meg sok mindenben a negatívumot látja, de ettől függetlenül ő is ugyanúgy életvidám és pozitív” – jellemezte magát és barátnőjét Armand, aki szerint a párja eszesebb, mint ő.

Olvass még az Ázsia Expressz 3. szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top