nlc.hu
Sztárok

Király Linda az Ázsia Expresszben

Király Linda: „Van annál nagyobb probléma a világon, mint hogy én hány kiló vagyok”

Hatalmas kaland lesz számára az Ázsia Expressz.

Nemrég kiderült, hogy kik azok a sztárpárok, akik idén megmérettetik magukat az Ázsia Expresszben. Az útvonal változik, ezúttal Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban kell helyt állniuk. Király Linda elárulta, dolgozik az erőnlétén, de az sem érdekli, hogy plusz kilókkal vág neki a versenynek.

Király Linda Király Viktor ázsia expressz

Fotó: TV2

„Tudom, hogy van hova fogynom még, és az sem zavar, hogy nem a legelőnyösebb ruhákban látnak majd a nézők. Nekem ez már régen nem a hiúságról, hanem az egészségemről szól. Van annál nagyobb probléma a világon, mint hogy én hány kiló vagyok. (…) Mára megtanultam tisztelni a testemet, teljesen másképp tekintek rá, mint amikor jöttek fel rám a kilók. Akkor szorongtam, nem akartam emberekkel találkozni, de mára ezt teljesen elengedtem. Harminc kilót fogytam eddig, plusz húsz kilóval indulok útnak, a huszonöt kilós hátizsákkal elképesztően magas páratartalomban. Nagyon kemény lesz” – árulta el a Blikknek az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top