nlc.hu
Sztárok

Király Linda és Király Viktor az Ázsia Expressz 3.-ban

Király Linda az Ázsia Expresszről: „Kíváncsi vagyok, mire vagyok képes”

Az énekesnő elárulta, borzalmas az irányérzéke, az öccse pedig mindentől retteg.

Mint arról beszámoltunk, Király Linda és öccse, Király Viktor is nekivág az Ázsia Expressz 3.-nak. Indulás előtti bemutatkozó videójukban több dolgot is elárultak arról, hogy mitől tartanak, mi jellemzi őket, illetve miért vállalták el a szereplést. A 39 éves énekesnő arról is beszélt, hogy mi hozhatja elő az egy évvel fiatalabb testvéréből az ördögöt. Az azonban nem kérdés, hogy tombol bennük a versenyszellem.

Király Linda és Viktor

Király Linda és Király Viktor – Fotó: Sajtószoba

Király Viktor bevallotta, hogy mindentől retteg, különösen a pókoktól és a kígyóktól, és nagyon bízik abban, hogy ezekkel nem találkoznak az útjuk során. „Nagyon hipochonder vagyok. Néha, ha nem alszom, akkor hisztis vagyok” – jellemezte magát. Király Linda úgy érzi, erre nagyon oda kell figyelnie: „Az lesz nagyon-nagyon fontos, hogy megtaláljuk azt a pontot, amikor érzem, hogy nem aludt eleget, vagy éhes és, hogyan tudom őt megnyugtatni, mert ha ő nem alszik, akkor kijön belőle az ördög”.

Véleményük szerint mindketten vehemensek, tüzes, temperamentumos típusúak, ami a szívükön az a szájukon.

Azt is tudom magamról, hogy borzalmas az irányérzékem. GPS-szel sem találok helyekre néha, viszont Viktor ebben jó” – vallotta be az énekesnő, aki azt is elárulta, miért mondott igent az Ázsia Expresszre. „Kíváncsi vagyok, mire vagyok képes. Ez egy annyira ismeretlen helyzet. Olyan szinten nem lehet tudni, hogy az emberből mit hoz ki. Kíváncsi vagyok, mi az, amit még bírok. Nem biztos, hogy ország-világ előtt kellene ezt kipróbálnom, de mi ilyen bevállalósak vagyunk” – tette hozzá.

Olvass még az Ázsia Expressz 3. szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top