nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi és barátnője az Ázsia Expresszben

Gelencsér Timi az Ázsia Expresszről: „Az undi dolgokat majd Szimi eszi meg”

A két barátnő leosztotta a lapokat.

Gelencsér Timi és barátnője, Balogh Szimóna – aki a magyar ásványvízkirály lánya – nem riad vissza az Ázsia Expressz 3. kihívásaitól. Szerintük rendkívül jól fel tudják majd osztani a szerepeket egymás között.

Gelencsér Timi és Balogh Szimi

Gelencsér Timi és Balogh Szimi együtt vág neki az Ázsia Expressz 3. évadának – Fotó: Sajtószoba

„Felosztottuk: az undi dolgokat majd a Szimi eszi meg. Nekem mindentől fáj a hasam” – árulta el a kamerák előtt az Exatlonban és a Dancing with the Stars-ban is bizonyító, 28 éves exszépségkirálynő, műsorvezető. „Mert nekem strapabíróbb hasam van” – indokolta a barátnője.

Gelencsér Timi szerint a barátnője az észt, míg ő az erőt képviseli. „Sziminek két diplomája van, két nyelven felsőfokon beszél, szerintem ő az ész. Én meg nagyon sportos vagyok. Ha futni kell, akkor valószínűleg én futok. Ez így fel van osztva. De mind a ketten logikusan gondolkodunk, és szerintem talpraesettek vagyunk. (…) Mindkettőnknek megvannak az erősségei” – magyarázta.

Barátnője, útitársa elárulta, hogyan készültek a műsorra. „Szabadulószobába is mentünk, illetve voltunk túrázni. Megnéztük a különböző helyek kultúráit” – mesélte Szimi, aki a következőképpen jellemezte magát: „Nem gondolom magamat egy finnyás embernek. Szerintem abszolút fogom ezt bírni, és nem lesz probléma. Nyilván éles helyzetben majd eldől. Ott leszünk egymásnak, át fogjuk segíteni egymást.”

Olvass még az Ázsia Expressz 3. szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top