nlc.hu
Sztárok

Balogh Szimóna az Ázsia Expressz 3.-ban

A magyar ásványvízkirály lánya is szerepel az Ázsia Expressz 3. évadában

Váratlanul jött számára a felkérés, de egyből igent mondott a kaland-reality-re.

Az Ázsia Expressz 3. évadának szereplői között van Balogh Szimóna is, aki Gelencsér Timivel vág neki az útnak. A 26 éves hölgy a Szentkirályi Magyarország elnökének és tulajdonosának, Balogh Leventének – aki a Cápák között egyik befektetője – a lánya – írja a Blikk.

Balogh Szimóna

Gelencsér Timi (b) és útitársa, Balogh Szimóna (j), aki a legjobb barátnője – Fotó: Sajtószoba

Balogh Szimónát azonban teljesen más terület érdekli, mint amelyen az édesapja dolgozik: pszichológia diplomát szerzett és egy pszichiátrián dolgozik gyakornokként. “Régen világmegváltó terveim voltak, ezért külföldre mentem politológiát tanulni. Ám később rájöttem, más szakma érdekel, de azt mindig szem előtt tartottam, hogy a munkámmal valami jót tegyek a világgal” – nyilatkozta a bulvárlapnak. 

A legjobb barátnője, Gelencsér Timi unszolására mondott igent az Ázsia Expresszre. “Elképesztően nagy kalandnak látom ezt a műsort. Szeretek utazni, új helyeket megismerni. (…) Váratlanul jött a felkérés, de úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, próbáljuk ki” – vallotta be Szimóna, akit az édesapja csupán a negatív kommentektől félt.

Olvass még az Ázsia Expresszről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top