nlc.hu
Család

Gyereke és unokája is született Balogh Leventének

52 évesen újra gyereke született a Cápák között befektetőjének, Balogh Leventének

A magyar ásványvízkirály, a Szentkirályi márka tulajdonosa, Balogh Levente ötvenkét évesen újra egy baba születésének örülhet. Izgalmas egybeesés, hogy emellett nagypapává is avanzsált.

Sokáig úgy tudtuk, hogy a Cápák között népszerű üzletemberének, Balogh Leventének három nagylánya van, ám mint az RTL Klub Fókusz című műsorában elmondta, fél évvel ezelőtt született egy kisfia is. A lányai eleinte nem örültek a kistesó érkezésének, de lassacskán elfogadták. Először a nagylánya, a 26 éves Szimóna barátkozott meg vele, aztán a középső lánya, Tiffany, és most már úgy látja, a legkisebb Sophie-nak sincs baja azzal, hogy kisöccse született – írja a Blikk.

Balogh Levente

Balogh Levente a Cápák közöttben (Fotó: RTL Klub)

Balogh Levente továbbá elmondta, hogy a fia a Levente Noah nevet kapta, és bár még csak féléves, már egy kávézót is elneveztek róla. A gourmet kávézó neve Lenoa, és Balogh terve az, hogy egy kávézólánccá nője ki magát, ami a legjobb minőségű kávékról szól. Magyarországon tizenöt kávézót szeretne nyitni, míg Bécsben és Pozsonyban egyet-egyet. Az üzletember Tiffany lányának köszönhetően most annak is örülhet, hogy a napokban nagypapa lett. Ahhoz, hogy üzletemberként és családapaként is jól teljesítsen, az a fontos, hogy meglegyen számára a napi nyolc óra alvás és a rendszeres sportolás, délután öt óra után pedig nem beszél munkáról, és a hétvége is a családjáé. Bár a családja eddig is mindennél előbbre való volt számára, korábban rengeteget dolgozott, ebből szeretne most kicsit visszavenni. Magát nem tartja szigorú apukának, és nincsenek olyan tervei, hogy a gyerekei vegyék át tőle a cége irányítását, inkább arra figyel, hogy mindegyikük azzal foglalkozzon, amivel szeretne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top